Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Euro 2020: Acestea vor fi cele mai interesante meciuri din optimi

Euro 2020: Acestea vor fi cele mai interesante meciuri din optimi

Prima fază a turneului final al Campionatului European de fotbal s-a încheiat o dată cu meciurile din Grupa F, în timpul cărora numele echipelor calificate în optimile de finală s-au schimbat de la un minut la altul. În cele din urmă, Franța, Germania și Portugalia au fost naționalele care au acces în următoarea rundă.

Euro 2020: Acestea vor fi cele mai interesante meciuri din optimi
de Georgiana Adam    |    24 Iun 2021   •   11:53

Nu au fost surprize majore, în sensul că toate favoritele competiției au trecut mai departe. Astfel, sunt multe meciuri interesante în „optimi”. Iată confruntările pe care microbiștii cu siguranță nu le vor rata:

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Italia vs Austria (sâmbătă, 26 iunie, de la ora 22:00, la Londra)

Acest meci este interesant în special prin prisma evoluției Italiei, revelația turneului până în acest moment. Roberto Mancini a reușit să creeze o echipă care practică un fotbal spectaculos, cu jucători care aleargă mult pentru a face atât faza de atac, cât și pe cea de apărare.

După cele trei victorii din grupă (3-0 cu Turcia, 3-0 cu Elveția și 1-0 cu Țara Galilor), Squadra Azzura a devenit a doua favorită la câștigarea trofeului. Agenția de pariuri licențiată Betano acordă cota 6.50 pentru un pariu pe „Italia, campioană europeană”.

Olanda vs Cehia (duminică, 27 iunie, de la ora 19:00, la Budapesta)

Ca și Italia, Olanda și-a câștigat toate meciurile din grupă: 3-2 cu Ucraina, 2-0 cu Austria și 3-0 cu Macedonia de Nord.

Batavii au trecut repede peste faza reconstrucției echipei naționale și acum țintesc chiar la câștigarea Campionatului European, însă vor avea de dat un test dificil în „optimi”, pentru că Cehia este o adversară bine organizată în teren, care îl are pe Patrik Schick, marcatorul celui mai frumos gol de până acum.

Belgia vs Portugalia (duminică, 27 iunie, de la ora 19:00, la Sevilia)

Se anunță a fi unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din faza optimilor de finală. Dincolo de confruntarea dintre două sisteme de joc ofensive, spectatorii vor urmări duelul dintre doi marcatori de top: Romelu Lukaku vs Cristiano Ronaldo.

Prin golurile marcate în poarta apărată de Lloris, Ronaldo a egalat recordul celor mai multe reușite pentru echipa națională (109), deținut de iranianul Ali Daei. Atacantul portughez a înscris deja de cinci ori la această ediție a turneului final: de două ori contra Ungariei, o dată contra Germaniei și de două ori contra Franței.

Croația vs Spania (luni, 28 iunie, de la ora 19:00, la Copenhaga)

Croația nu a strălucit în meciurile din grupa D, însă a câștigat atunci când a trebuit, în ultima rundă (3-1 cu Scoția). Din echipa vicecampioanei mondiale fac parte jucători care pot decide singuri soarta unui meci, precum Modric sau Perisic.

De partea cealaltă, Spania a spălat rușinea remizelor din primele două meciuri cu cea mai clară victorie de la Euro 2020: 5-0 cu Slovacia. Acest succes a refăcut moralul elevilor lui Luis Enrique.

Franța vs Elveția (luni, 28 iunie, de la ora 19:00, la București)

Franța vs Elveția este meciul care poate fi văzut pe viu și de români, pentru că se joacă pe „Arena Națională”. Staruri precum Mbappe, Benzema, Pogba, Griezmann sau Kante vin la București pentru o confruntare care este mai dificilă decât pare la prima vedere. Jucătorii elvețieni sunt un exemplu în ceea ce privește determinarea și cu siguranță vor pune probleme.

Anglia vs Germania (marți, 29 iunie, de la ora 19:00, la Londra)

Este o confruntare demnă de o finală de Campionat European. Deși puteau evita primul loc în grupa lor, ca să nu întâlnească reprezentanta grupei F în „optimi”, englezii au învins-o pe Cehia ca să joace pe „Wembley”.

În tribune va fi o atmosferă frumoasă, iar pe teren se vor înfrunta două dintre cele mai valoroase echipe ale continentului. Sunt îndeplinite condițiile pentru cel mai interesant meci din această fază a competiției.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close