Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Gentlemen's Corner - Urban. Cool. Confortabil

Gentlemen's Corner - Urban. Cool. Confortabil

Gentlemen's Corner continuă să promoveze lucrurile frumoase și ideile deosebite.Folosind cele mai noi materiale apărute pe piața globală, am creat mereu ținute ce îmbină clasicul cu cele mai moderne tendințe. Am extins gama produselor noastre cu o linie casual ce cuprinde sneakers la comandă și tricouri.

Gentlemen's Corner - Urban. Cool. Confortabil
03 Aug 2020   •   10:54

Adresându-ne tinerilor, dar și celor care se simt tineri, care vor să se îmbrace confortabil, să arate cool, am creat haine pentru mediul urban, axat pe mișcare și culoare. Poți arăta bine și îmbrăcat casual, poți să alegi și piese clasice pe care să le combini cu piese sport.

De la costumele business în nuanțe îndrăznețe la jachetele casual în carouri, de la smokinguri mov la ținute sport, de la cămășile fine la tricouri, de la butoni prețioși la sneakers, Gentlemen's Corner oferă tot ce ține de vestimentația unui bărbat ce apreciază eleganța și confortul. 

Tricourile Gentlemen's Corner nu sunt simple tricouri, ci o declarație. Gentlemen's Corner nu face doar sneakers, ci piese cool de încălțăminte urbană. Ei pot fi lucrați la comandă în mii de posibilități, folosind piele naturală și țesături variate.

Oferind serviciile made-to-measure (costume la comandă, cămăși pe măsură, pantofi la comandă) alături de produsele gata făcute, am urmărit cu deosebită atenție detaliile, respectând cu strictețe principiile unui gentleman.

In 2020 am inaugurat un nou sediu, în apropierea Palatului Kiseleff, păstrând aceeași atmosferă deosebită de rafinament. Adresa Flagship Store este Str. Ady Endre nr. 11, sector 1, București. Stilul Gentlemen's Corner evoluează, dar principiile după care ne ghidăm rămân aceleași.

Vă așteptăm în magazinele noastre:

Gentlemen's Corner Flagship Store

Str. Ady Endre nr. 11, sector 1, București (in apropiere de Palatul Kiseleff)

0729 907934

Gentlemen's Corner Store - Apaca

Bd. Iuliu Maniu nr. 7, sector 6, București (Galeria de Modă Apaca)

0723 388786

Magazin online

www.gentlemenscorner.ro

 

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close