Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Idei de cadouri pentru angajați: cum să-ți arăți aprecierea

Idei de cadouri pentru angajați: cum să-ți arăți aprecierea

Atunci când angajații se simt apreciați, aceștia devin mult mai motivați, iar eficiența lor crește la nivelul întregii echipe.

Idei de cadouri pentru angajați: cum să-ți arăți aprecierea
Sursa foto: Unsplash.com
de Georgiana Adam    |    05 Oct 2022   •   10:54

 Așa că uneori este o idee bună să îți feliciți angajații și să îți arăți aprecierea față de ei, prin complimente, dar și prin cadouri simbolice, prin care să-ți demonstrezi recunoștința. Iar pentru puțină inspirație, iată câteva sugestii de cadouri ideale pentru echipa ta!

Un coș cu bunătăți

În apropierea sărbătorilor le poți mulțumi tuturor angajaților tăi pentru eforturile depuse, oferindu-le cadou câte un coș cu bunătăți. Un astfel de cadou este ideal atât pentru Crăciun, cât și pentru Paște, însă poate fi oferit și în alte ocazii – o promovare, aniversarea firmei sau semnarea unui contract important. Ce ar trebui să conțină un astfel de coș? Poți include în el o sticlă de vin sau de șampanie, o prăjitură sau un cozonac, o cutie de praline, o cafea rafinată și niște fursecuri. Sau poți opta pentru varianta unui coș cu produse pentru skin care, cum ar fi un lapte de corp, un gel de duș sau un scrub bio, o lumânare parfumată și un halat de baie pufos. De asemenea, un astfel de cadou poate fi personalizat și cu produse de sezon, cum ar fi globuri, beteală, ornamente de brad, etc.

Un cadou personalizat

Dacă ești apropiat de membrii din echipa ta și aveți împreună o mulțime de amintiri și povești amuzante, atunci poți ține cont de acest aspect și poți opta pentru cadouri personalizate. Poți alege un tricou personalizat, o cană, un ghiozdan sau o sticlă de vin, pe care poți scrie un mesaj amuzant, un citat celebru, sau o poreclă. De asemenea, poți ține cont și de pasiunile angajaților tăi, alegând pentru ei cadouri utile, sau cadouri inspirate din hobby-urile lor.

Accesorii pentru birou

Fiind vorba de un mediu profesional, poți lua în calcul și opțiunea unor cadouri care pot fi folosite la birou, cum ar fi o geantă de laptop, un stilou elegant sau o agendă personalizată cu copertă din lemn. Alege accesorii clasice, dar care să aibă o notă de originalitate, astfel încât angajații tăi să își aducă aminte cu drag de tine, de fiecare dată când vor folosi acel obiect. De asemenea, poți opta pentru diferite accesorii și obiecte de decor, care pot fi folosite pe birou, cum ar fi o lampă, o ramă foto, sau o plantă în ghiveci.

Un abonament

Poate că la prima vedere un abonament poate părea un cadou impersonal, însă, poți încerca să afli care sunt nevoile angajaților, astfel încât să încerci să le oferi ceea ce își doresc. Spre exemplu, le poți oferi în dar un abonament la o sală de fitness, la o bibliotecă online sau la o rețea de streaming, unde își pot urmări filmele și serialele favorite. Totodată, poți lua în calcul un abonament medical la o clinică privată, astfel încât să îți încurajezi angajații să meargă la controale periodice.

O excursie

S-ar putea ca o excursie sau un teambuilding să fie pe placul angajaților tăi. Poți discuta cu echipa ta și împreună puteți alege o locație pentru o excursie de o zi, sau chiar mai multe. De asemenea, poți opta și pentru alte experiențe de grup, cum ar fi un meci de fotbal, participarea la un concert, la un film sau la o piesă de teatru, sau organizarea unui traseu de hiking.

Așadar, oricare dintre aceste cadouri poate să aducă un zâmbet pe chipurile angajaților. Iar dacă vrei să îți arăți aprecierea față de ei, încearcă să îți petreci mai mult timp ascultându-i, află care sunt nevoile lor, ce pasiuni și hobby-uri au și surprinde-i cu un cadou potrivit.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close