Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cele mai extravagante idei de distracție din București

Cele mai extravagante idei de distracție din București

Plimbările prin Herăstrău, mersul pe bicicletă prin traficul infernal din București sau pur și simplu ieșitul în club nu mai sunt de multă vreme activități care să-ți satisfacă setea de nou și de adrenalină? Pentru cei cu gusturi cu adevărat extravagante, Bucureștiul oferă alternative care de care mai speciale. Descoperă-le în cele ce urmează, dacă ai curaj!

Cele mai extravagante idei de distracție din București
de Georgiana Adam    |    09 Iun 2021   •   14:41

Tir cu arme de foc la poligon 

Fie că vrei să te simți ca un adevărat erou de acțiune sau vrei doar să te descarci de grji și frustrări pentru câteva ore, tirul cu arma poate fi o activitate pe cât de inedită, pe atât de relaxantă. Vei descoperi destul de repede că să tragi cu arma, fie că vorbim de pistoale sau puști automate nu este un lucru ușor, dar vei avea parte de instructori dedicați care să te îndrume la fiecare pas.

Sentimentul pe care ți-l va da ochirea unui ținte și reculul armei de foc sunt senzații ce nu pot fi replicate, deci vei reveni curând pentru a deveni cel mai bun din poligon. 

Zbor cu balonul cu aer cald 

O activitate la fel de plină de adrenalină, dar care poate stimula mai mult imaginația și setea de descoperiri este zborul cu balonul cu aer cald. Un balon cu aer cald poate transporta de la două persoane, astfel devenind o situație idilică pentru o întâlnire, până la 12 persoane, deci o oportunitate de team building perfectă.

Zborul se va desfășura în condiții de maximă siguranță până la înălțimea de 1000 metri. Doar imaginează-ți senzațiile pe care ți le poate oferi o oră de zbor și fotografiile cu care te vei întoarce acasă! 

Masaj erotic la un salon specializat 

Pentru distracții ceva mai pământești, vei descoperi în București o ofertă variată de saloane care își oferă serviciile. O oră de masaj erotic în București va fi o investiție de lungă durată atât în sănătatea ta mentală, cât și fizică.

Maseuzele iscusite îți vor oferi plăceri greu de egalat în alte condiții și se vor asigura că vei vrea să te întorci cu prima ocazie. Poți opta chiar și pentru un masaj erotic în cuplu dacă reușești să-ți convingi partenera. 

O seară într-un club de swingeri

Apropo de partenere, dacă iubita ta decide să te însoțească pentru un masaj erotic, de ce să nu-i propui și experiența unei petreceri de swingeri într-un club exclusivist. Te avertizăm însă, acest stil de viață nu este pentru oricine și necesită o relație cu adevărat sudată înainte de a începe această aventură.

Totuși, experiențele pe care le poți trăi în cadrul unei astfel de petreceri sunt greu de egalat, mai ales că nimic nu este obligatoriu. Dacă nu ești încă pregătit să faci swing te poți doar bucura de atmosferă și muzică. 

O tură pe un circuit de karting

Pasionații de viteză vor aprecia cu siguranță oportunitatea de a participa la curse de karting, pe multitudinea de piste din București. Cele mai faine circuite din București beneficiază de iluminare nocturnă, spațiu tehnic și padocuri pentru 200 de concurenți.

Tarifele vor fi diferite luând în calcul capacitatea kartului. În funcție de gusturi poți opta pentru curse pe timpul nopții sau chiar indoor, în cadrul circuitelor suprapuse. Acum poți să-ți satisfaci și setea de viteză! 

Încearcă toate aceste activități și descoperă care ți se potrivește!

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close