Antena 3 CNN Economic Conținut plătit În curte, în mișcare

În curte, în mișcare

Sportul. Acest element din viața noastră care de un an parcă lipsește din ce în ce mai mult. Mai greu cu sălile, mai puțin probabil cu sporturile de echipă și mai greu de făcut o dezmorțire serioasă după sezonul rece.

În curte, în mișcare
de Georgiana Adam    |    03 Iun 2021   •   16:45

Acest articol merge cel mai bine la cititorii care dețin măcar o fâșie micuță de curte, dar poate îi inspiră și pe cei care stau în apartamente și au vecini de treabă. În acest articol discutăm despre lucrurile care te-ar putea ajuta să te miști mai mult. Nu te îngrijora de buget, întrucât poți cumpăra relaxat folosind un card de credit.

Ideal ar fi să ai pe cineva la fel de entuziasmat ca tine de ideea unei vieți mai active. Așa cum două minți gândesc mai bine decât una singură, la fel și sportul e mai ușor de făcut atunci când ai pe cineva care să te motiveze.

O investiție bună ar fi o masă de Ping-Pong. Atunci când jocul devine competitiv, nu mai cronometrezi nici minutele de antrenament și nu mai simți nici oboseala atât de repede. Jocul face ca totul să fie mai distractiv și vei începe să-ți dorești să revii la masa de Ping-Pong, pentru a încerca mișcări noi și pentru a-ți testa evoluția.

Tot ceva care ar funcționa mai bine cu puțină companie din partea celor care locuiesc cu tine, dar care de această dată te poate ajuta doar pe tine, ar fi un coș de baschet nou-nouț, eventual împreună cu o minge bună.

Nu zice nimeni că trebuie să pornești din start meciuri de baschet în care respecți toate regulile oficiale. Nicidecum. Atunci când ești singur, arunci doar la coș, iar atunci când ești cu altcineva, puteți face exact același lucru și nimic mai mult.

În plus, există alte mici provocări pe care le puteți face, cum ar fi clasicul „obligatea”, în care jucătorul care reușește să marcheze îl obligă pe următorul să marcheze și el, cu penalizare unui punct în cazul în care cel de-al doilea ratează coșul.

Ia bicicleta aia nouă, ia și o minge de fotbal și nu ezita să cumperi chiar și paletele de badminton pentru zilele în care vântul bate mai domol. Când o să le vezi stând lângă tine și așteptându-te, o să îți vină mai greu să procrastinezi și mai ușor să te miști. Ia un card bun precum CardAvantaj și cumpără-ți articolele sportive de care ai nevoie!

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close