Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Înscrieri pentru conferința profesorilor de limba engleză

Înscrieri pentru conferința profesorilor de limba engleză

Astăzi au început înscrierile pentru Conferința National Geographic Learning Day, unul dintre cele mai așteptate evenimente din domeniul ELT.

Înscrieri pentru conferința profesorilor de limba engleză
19 Feb 2020   •   16:20

Tema ediției din acest an este:  ”Innovations in English Language Teaching”. Evenimentul va avea loc sâmbătă 21 martie a.c., la Palatul Național al Copiilor.

Conferința este organizată de Fischer International, în parteneriat educațional cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

La eveniment sunt așteptați să ia parte peste 1000 de profesori de limba engleză din întreaga țară. Participarea este GRATUITĂ!

Conferința National Geographic Learning Day prezintă cele mai moderne metode de învățare și predare a limbii engleze și tehnici inovatoare, bazate pe experiențe educaționale care reușesc să ”aducă întreaga lume în sala de clasă”, făcând orele de limba engleză extrem de accesibile, atrăgătoare și fascinante pentru elevi.

Speakeri de renume mondial și traineri consacrați vin în sprijinul profesorilor de limba engleză din România și a specialiștilor ELT, interesați de pregatirea continuă în domeniul lor de activitate.

Printre aceștia se numără renumitul scriitor, producător de emisiuni radio, lector și formator, David Evans și Silvana Richardson, Directorul  Centrului de  Dezvoltare pentru  Profesori  la Bell Educational Services profesor, educator, manager academic, formator.

Detalii și înscrieri pe cartiengleza.ro sau accesând link-ul de mai jos:

http://cartiengleza.ro/promo/newsletter_2020/02.08/index.html

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close