Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Învață să te simți bine în propria locuință! Descoperă cele trei secrete care te vor face să nu mai vrei să treci de pragul ușii!

Învață să te simți bine în propria locuință! Descoperă cele trei secrete care te vor face să nu mai vrei să treci de pragul ușii!

Izolarea la domiciliu a fost o lecție pentru români. Dacă, în general, locuința era folosită doar ca loc pentru dormit, acum a devenit chiar și birou. Prin urmare, mulți dintre ei și-au dat seama cât de puțină atenție i-au acordat amenajării interioare. În caz că te regăsești printre aceste cazuri, află că a venit momentul să faci câteva modificări în casă. După cum bine știi deja, numărul persoanelor confirmate cu Covid-19 crește de la o zi la alta, deci oricând ar putea fi necesar, din nou, să te muți cu totul... acasă. Așadar, ar fi bine să te pregătești din timp. 

Învață să te simți bine în propria locuință! Descoperă cele trei secrete care te vor face să nu mai vrei să treci de pragul ușii!
28 Iul 2020   •   10:23

TOP 3 modificări pe care trebuie să le faci în propria locuință!

Dacă te gândești deja la suma de bani de care ai avea nevoie pentru a face modificările propuse, află că nu ai de ce să te îngrijorezi. Poți face totul treptat și în ritmul în care îți permiți. Iată care sunt propunerile specialiștilor: 

  • Amenajează spațiul din jurul locuinței - fie că ai doar o mică terasă sau o întreagă grădină, trebuie să profiți la maximum de ea. În izolarea la domiciliu, orice colțișor care nu era înconjurat de patru pereți și un tavan era considerat minunat. Prin urmare, este important să valorifici spațiul pe care îl ai, indiferent de cât de mic sau de mare este. În primă fază, poți achiziționa doar câteva piese de mobilier, precum o canapea sau câteva scaune și o masă, după cum poți să descoperi o ofertă aici și să vezi ce ți se potrivește pentru locuință. Însă, ulterior, te poți juca oricât de mult dorești. Pentru un plus de personalitate, de exemplu, adaugă multe lumini. Cere părerea și celorlalți membrii din familie, pentru că fiecare poate avea câte o idee strălucită.

  • Fă-ți un birou - un spațiu în care să poți lucra în liniște în caz că vei fi nevoit să te muți, din nou, cu serviciul acasă, ar fi bine-venit. În primă fază, este important să îți găsești locul în care îți poți amenaja propriul spațiu de lucru. Iar abia ulterior, gândește-te la un birou, la un scaun confortabil și poate câteva piese decorative, care să înfrumusețeze încăperea.

  • Organizează-le celor mici un spațiu de joacă - dacă vrei liniște în timp ce lucrezi, trebuie să îi ții pe cei mici, departe de tine. Prin urmare, este important să le amenajezi o încăpere în care se pot juca. Ține minte, alege jucării și obiecte care să îi țină ocupați mult timp și cu care pot umbla fără ca tu sau un alt adult să fie în jurul lor. De exemplu, le poți face un cort, ca în fotografia de mai sus.

Uită-te bine peste cele trei sugestii anterioare, alege-o pe cea prioritară și treci la treabă. Specialiștii îți recomandă să le iei în ordine, întrucât sunt enumerate în funcție de importanță. Însă, este locuința ta și tu decizi. Dar, ține minte, oricare ar fi alegerea ta, ar fi bine ca într-un final să te ocupi de toate. 

Sursă foto: Shutterstock.com 

×
Subiecte în articol: locuinta casa
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close