Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Copiii iubesc Jurasica Park, oaza de distracție și educație în pădurea cu dinozauri din centrul stațiunii Neptun

Copiii iubesc Jurasica Park, oaza de distracție și educație în pădurea cu dinozauri din centrul stațiunii Neptun

Amplasat la malul Mării Negre, Jurasica Adventure Park Neptun este un parc tematic de dinozauri care a captat atenție multor turiști. Pe lângă expoziția inedită de fosile, parcul include 42 de dinozauri de mărime naturală sunt așezați în funcție de continentul de care aparțin: Europa, Asia, America, Africa, Australia și Antarctica.

Copiii iubesc Jurasica Park, oaza de distracție și educație în pădurea cu dinozauri din centrul stațiunii Neptun
de Georgiana Adam    |    25 Iul 2022   •   13:17

Părinții își pot duce copiii să descopere poveștile grozave ale perioadei jurasice, care sunt amplasate pe o suprafață de 2 hectare, în fiecare zi a săptămânii. Experiența multisenzorială, generată de mișcările și sunetele pe care le scot dinozaurii vor reprezenta o experiență de neuitat pentru micuți.

În parcul Jurasica din Neptun, copii se pot distra o zi întreagă, urmărind sau participând în show-urile zilnice al grupului Club Amicii, care desfășoară diverse activități între orele 11:30 și 17:00, sub îndrumarea Profesorului, a lui Dino și a asistentelor sale, ori vizionând numerele de iluzionism ale celebrului magician Augustin.

Vestea bună este că aceste activități adiționale sunt incluse în prețul biletului de intrare (copiii sub 3 ani au acces gratuit), iar distracția nu se oprește însă după ce apune soarele, deoarece parcul este iluminat integral.

Harta distracției include și o zonă de fast-food, de unde se pot achiziționa burgeri, cartofi prăjiți, pizza, chicken strips, popcorn și vată de zahăr, dar și un bar și o cafenea, așa că nimeni nu va rămâne cu o foame de tiranozaur după o vizită la Parcul Jurasica din Neptun. Jurasica Park are și un magazin de suveniruri, pentru ca micuții să-și poată procura o amintire deosebită.

Jurasica Adventure Park Neptun este situat în pădurea din centrul stațiunii Neptun, pe Strada Plopilor nr. 3, care se află la jumătate de oră distanță de municipiul Constanța. Distracțiile sunt deschise zilnic în intervalul orar 11:00-22:00 (ultimul bilet), parcul fiind deschis până la ultimul client.

Waze și Google Maps: Jurasica Adventure Theme Park Neptun

Informații: 0735 070 070

www.facebook.com/jurasica.ro

www.jurasica.ro

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close