Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Kaufland plătește 69 de milioane lei în avans cu trei luni taxele la bugetul de stat și bugetele locale

Kaufland plătește 69 de milioane lei în avans cu trei luni taxele la bugetul de stat și bugetele locale

Kaufland România achită cu trei luni în avans impozitele la bugetul statului și bugetele locale, pentru a sprijini eforturile de echilibrare a economiei în această perioadă.

Kaufland plătește 69 de milioane lei în avans cu trei luni taxele la bugetul de stat și bugetele locale
02 Apr 2020   •   18:49

Astfel, compania direcționează 69 de milioane lei către bugetul de stat și bugetele locale, reprezentând taxe aferente anului 2020 și impozit pe profit pentru trimestrul întâi al anului financiar (martie-mai).

Suma este plătită în două tranșe:

  • taxe locale în valoare de aproximativ 31 milioane lei - plătită pe 25 martie 2020, mai devreme cu aproximativ trei luni față de termenul limită de 30 iunie 2020;
  • impozit pe profit aferent trimestrului 1 din anul financiar în curs (martie-mai), în valoare de aproximativ 38 milioane lei, în această săptămână, tot cu aproximativ trei luni față de termenul limită 25 iunie 2020.

"Înțelegem nevoia de a acționa urgent și ne reorganizăm prioritățile, cu un salt extraordinar pe care îl facem acum, pentru a fi alături de economia României, în lupta cu fenomenul care a pus stăpânire pe o lume întreagă. Vom suporta această perioadă dificilă alături de stat, la rândul nostru, pentru că este esențial acum să fim solidari. Să fim împreună contează acum mai mult ca oricând", declară Marco Hößl, CEO al Kaufland România.

În ultimele două săptămâni, Kaufland s-a implicat și cu demersuri care au răspuns la cele mai acute nevoi ale comunității.

×
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close