Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Mareus, producator haine de blană naturală, veste și căciuli de damă din blană naturală

Mareus, producator haine de blană naturală, veste și căciuli de damă din blană naturală

Produsele din blană au reprezentat în trecut, mai precis în perioada medievală, o marcă a elitelor, un bun de lux care nu era la îndemâna oricui. Drept dovadă, aceasta a devenit și simbol heraldic. Reprezentările heraldice aveau ca scop tocmai promovarea imaginii, influenței si bogăției familiei pe care o reprezentau.

Mareus, producator haine de blană naturală, veste și căciuli de damă din blană naturală
de Georgiana Adam    |    28 Oct 2021   •   11:04

În prezent, blănurile și-au păstrat într-o oarecare măsură simbolistica. Acestea indică eleganța si rafinamentul celui care le poartă. De asemnea, gradul de accesibilitate și diversitatea modelelor disponibile a crescut semnificativ. Înainte, erau disponibile doar modele clasice, simple, cu un mai pregnant caracter funcțional decât estetic și cunori naturale, nefiind disponibilă paleta de nuanțe artficiale de care vă puteți bucura acum.

Deși evoluția este evidentă și la nivel calitativ mulțumită tehnologiilor de prelucrare a pielii și blănurilor mult mai avansate și mai precise, produsele sunt extrem de diferite în ceea ce privește acest aspect. Pentru că o piesă din blană naturală este o investiție pe termen lung, care nu se demodează și poate fi purtată sezon după sezon, este normal să vă doriți să vă bucurați de o achiziție durabilă, care să își păstreze aspectul inițial chiar și după mai mulți ani de purtare. De aceea este indicat să vă orientați către branduri care au o istorie în spate și un număr mare de clienți mulțumiți de produsele furnizate.

Un astfel de producător în domeniul articolelor din blană pentru doamne este Mareus. Povestea sa a început acum 30 de ani, în anul 1991. Totul a pornit de la un ideal alimentat de pasiune și dragoste pentru eleganță rafinament, calitate și durabilitate. De la nivel ideatic, conceptul s-a transformat într-o mică afacere care a continuat să crească și să se dezvolte pe toate planurile până în prezent. Obținerea unor colaborări cu ateliere din străinătate pentru a realiza o gamă largă de produse: veste, cape, gulere, căciuli, accesorii, etc. a fost cu siguranță un pas înainte, care i-a plasat în topul producătorilor din România. Anii de experiență și realizarea produselor în funcție de așteptările clienților stau la baza a ceea ce a devenit acum Mareus.

Încrederea și suportul din partea clienților au permis dezvoltarea continuă și conceperea unui număr din ce în ce mai mare de produse și modele, care așteaptă să își găsească noii proprietari. Din portofoliul Mareus nu lipsesc piese precum: haine de blană naturală de vizon sapphire, haine de blană naturală de vizon negre, haine din blană de vulpe cu mâneci detaşabile, paltoane din lână de alpaca cu blană din vulpe, haine lungi din blană naturală de vulpe, haine din blană naturală de nurcă, haine din blană naturală de rex chinchilla, veste din blană naturală de nurca, veste din blană naturală de vulpe de diferite culori, veste din blană naturală de rex chinchila și multe altele. 

Există câteva piese din blană naturală de vizon, vulpe, vulpe polară, rex chinchilla, nurca sau raton care nu ar trebui să lipsească din garderoba unei doamne stilate și elegante, care dorește să reziste cu stil în fața temperaturilor extrem de scăzute din timpul sezonului rece. Toate acestea fac parte din colecția Mareus. Iată care sunt acestea!

Haine din blană naturală

Haina de blana a devenit deja o piesă clasică, care a fost însă adaptată cu succes de tendințele modei actuale. Aceasta îmbină aspectul practic – cea mai bună protecție împotriva frigului cu un efect vizual extrem de estetic și de plăcut. În funcție de stilul dumneavoastră, puteți descoperi cu ce piesă din gama Mareus vă identificați. 

Poate vă doriți un model deja consacrat din blană de vulpe sau de vizon. Acestea vor rămâne mereu la modă și sunt o achiziție pe termen extrem de lung. Vă recomadăm nuanțe neutre de bej, gri sau negru deoarece sunt mai ușor de asortat și de integrat în ținute chiar și de persoanele care nu au experiență din punct de vedere stilistic.

O inovație în ceea ce privește colecția o reprezintă hainele cu mâneci detașabile, care vă conferă avantajul unei piese 2 în 1. În funcție de condițiile climatice și de stilul abordat puteți opta pentru a o purta ca haină sau ca vestă.

Pentru persoanele care nu sunt adeptele unei haine realizată în exclusivitate din blană există opțiunea paltoanelor cu guler și manșete din blană. Materialul este la fel de călduros deoarece este realizat dintr-o lână extrem de calitativă, de alpaca.

Veste din blană naturală

Cererea pentru veste din blană a crescut considerabil în ultimii ani. În cazul acestora vă recomandăm nuanțe mai vibrante, mai îndrăznețe, care să capteze atenția oriunde v-ați afla. Cu siguranță veți identifica în colecția Mareus nuanțele favorite. În funcție de preferințe, puteți opta pentru un articol cu sau fără glugă. Veste de blană naturală de vulpe sunt extrem de variate ca design, croiala și paleta coloristică astfel ca orice femeie poate descoperi cu ușurință piesa reprezentativă. 

Caciulă din blană naturală

Căciula de blană este o altă piesă consacrată, care denotă eleganță și bun gust. În plus, protecția capului este extrem de importantă în timpul iernii, iar alternativa fesurilor este mai degrabă potrivită pentru sporturi de iarnă. Fesurile nepotrivite pot ruina cu ușurință o ținută. Acest lucru nu se întâmplă însă în cazul optării pentru o căciulă din blană naturală. La fel ca în cazul celorlalte produse, puteți alege dintr-o gamă extrem de generoasă de opțiuni în ceea ce privește modelul și culoarea. Este bine să achiziționați acest accesoriu în funcție de haina sau vesta de blană pentru a putea creea un ansamblu echilibrat. 

Articolele de vestimentație și accesoriile din blană naturală vor fi cu siguranță cele mai de nădejde ajutoare ale dumneavoastră în timpul sezonului rece. Fie că sunt selectate haine lungi, veste, cape din blană naturală de vulpe polara, cape din blană naturală de vizon sau accesorii, toate piesele se disting prin personalitate şi rafinament. Alegeţi calitatea! Alegeți Mareus!

×
Parteneri
Șefa ASSMB, Oana Sivache, plasată sub control judiciar de DNA
x close