Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Mobilier din inox? O alegere corectă pentru bucătăria ta HoReCa! (P)

Mobilier din inox? O alegere corectă pentru bucătăria ta HoReCa! (P)

Mobilier din inox? O alegere corectă pentru bucătăria ta HoReCa! (P)
04 Dec 2019   •   21:13

Diferitele obiecte ce intră în categoria extinsă de mobilier inox HoReCa au devenit preferatele lucrătorilor alimentari și nu este deloc întâmplător acest fapt. La fel cum nu e de mirare că mulți le comandă acum de la TC Romania Crown Cool.

De ce preferă unitățile din domeniul alimentației publice dotări din inox? 4 argumente

  • Oțelul inoxidabil este un material care rezistă excelent la coroziune. Prezintă o             durabilitate bună atunci când este expus inclusiv la alimente cu aciditate mare sau la aditivi chimici și conservanți, fiind greu de erodat.
  • Este un material foarte bun care nu crapă în timp, ceea ce face imposibilă apariția și      proliferarea bacteriilor în mediul unei bucătării profesionale.
  • Având în vedere că este un   material impermeabil, nu se îmbibă cu mirosurile de alimente ce se prepară pe blaturi ori sunt depozitate în dulapuri din oțel inoxidabil, spre deosebire de suprafețele din plastic, de exemplu.
  • Igienizarea este mai ușoară. Într-o bucătărie profesională nu doar ustensilele, ci întreg      mobilierul trebuie curățat minuțios pentru prevenirea contaminării, deoarece acest tip de incintă este unul dintre acele locuri care trebuie să fie impecabil.

     

Cel mai mare avantaj al mobilierului din inox: se curăță ușor cu produse ieftine!

La finalul fiecărui schimb, după prepararea mâncării, blaturile, dulapurile, la fel ca și toate cratițele, oalele, celelalte ustensile folosite, trebuie spălate și degresate atent.

Pentru a-și menține frumusețea, mobilierul și celelalte echipamente HoReCa din oțel inoxidabil nu trebuie să se curețe cu produse abrazive, deoarece ele pot deteriora suprafața dotărilor respective. Pur și simplu apa, detergenții de vase și dezinfectanții comuni sunt suficienți.

Despre mobilierul din oțel inoxidabil, mai pe larg

Suprafețele bancurilor de lucru unde se manipulează și se prepară alimentele trebuie să fie netede, fără găuri, fisuri, evitându-se astfel acumularea de murdărie și facilitând curățarea acestora. La fel și dulapurile profesionale. Și ce material mai bun în acest sens poate să fie decât inoxul?

Mesele din oțel inoxidabil sau blaturile de lucru, sunt cruciale în prepararea alimentelor și, de asemenea, sunt ideale ca suporturi pentru echipamentele felurite din unitatea ta. Categoric, sunt dotările cele mai potrivite pentru munca de zi cu zi dintr-o bucătărie profesională. Rezistente, se pot utiliza intensiv vreme îndelungată, nu ruginesc și împiedică proliferarea bacteriilor periculoase pentru sănătatea umană.

Dulapurile din oțel inoxidabil sunt utilizate în toate bucătăriile profesionale. Acestea sunt folosite pentru depozitarea alimentelor și a ingredientelor la temperatura ambiantă ori la rece, pentru depozitarea ustensilelor și a tigailor etc.

Curățarea lor este ușoară, iar aspectul modern pe care îl au face plăcut lucrul în bucătărie. Iar clienților le conferă încrederea că produsele comandate sunt sigure.

În aceste medii de realizare a produselor alimentare, oțelul inoxidabil facilitează respectarea legislației sanitare actuale, deoarece nu eliberează reziduuri în contact cu alimentele, ceea ce favorizează menținerea aromelor mâncărurilor.

Oțelul inoxidabil este impermeabil și practic indestructibil, așa încât este materialul perfect pentru bucătăriile profesionale. Este vorba despre un oțel care conține minim 10,5% crom, ceea ce îl face rezistent la rugină și coroziune. Oțelul austenitic tip 304 cunoscut și sub denumirea de oțel inoxidabil de calitate alimentară este ideal deoarece alimentele calde și obiectelor fierbinți pot fi plasate în siguranță direct pe suprafața lui.

Oțelul inoxidabil 304 este cel mai potrivit pentru dotările dintr-o bucătărie profesională care sunt în contact permanent sau foarte frecvent cu apa. În plus, este potrivit pentru fabricarea acelor echipamente și piese de mobilier care trebuie să reziste la atacul unui număr mare de substanțe corozive.

Oțelul 304 este în concluzie potrivit pentru utilizarea în medii umede, cum ar fi bucătăria, dar și sala de mese sau alte locuri care necesită spălări constante, dar care, din cauze obiective, nu pot fi uscate rapid și perfect.

În ciuda importanței meselor și blaturilor, acestea sunt adesea trecute cu vederea atunci când sunt planificate bucătăriile, deși ele sunt esențiale pentru fluxul corect al producției din sectorul HoReCa. Ca să nu mai amintim de dulapuri.

Există multe dimensiuni și modele de dulapuri (deschise, cu uși glisante sau batante) din oțel inoxidabil, iar aici, la TCRomania.ro  găsești astfel de mobilier horeca standard, dar și personalizat la comandă.

Alege calitatea, alege mobilierul profesional din inox și vei scăpa de multe griji. TC Romania Crown Cool te ajută cu dotări foarte bune la prețuri foarte accesibile! Alege-le pe cele potrivite de pe site-ul lor chiar acum!

Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close