Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Descoperă cele mai importante motive pentru a oferi tablouri personalizate anumitor persoane din viața ta!

Descoperă cele mai importante motive pentru a oferi tablouri personalizate anumitor persoane din viața ta!

Ce să le oferi celor dragi cu diferite ocazii, precum ziua de naștere, Crăciun. ziua mamei sau alte aniversări?

Descoperă cele mai importante motive pentru a oferi tablouri personalizate anumitor persoane din viața ta!
de Georgiana Adam    |    26 Feb 2021   •   12:37

Descoperă cele câteva sugestii de mai jos, realizate din fotografii transformate în tablouri personalizate, care îi vor face pe cei dragi să zâmbească.

Iată ce poți oferi persoanelor dragi din viața ta:

3 sugestii ideale pentru tablourile personalizate

  • Colaj foto sub forma unui tablou personalizat

Selectează 3-4 fotografii pentru a fi plasate într-o singură fotografie din tablou. Le poți aranja în ordine după dată sau poți alege compoziția. Oferirea unui cadou celor dragi sub forma unei rame din lemn sau plexiglas este o garanție a certitudinii că acel cadou va fi plăcut în mod excepțional. Cu ajutorul unui colaj, vei spune o poveste de dragoste, prietenie sau o călătorie comună în acest an.

  • Imagine foto cu mesaj

Următoarea propunere este o imagine mare dintr-o fotografie pe care o poți plasa pe ramă. Acest tip de cadou este perfect pentru persoanele cărora le place să se înconjoare cu amintiri bune și care așază întotdeauna multe fotografii pe pereți sau pe mobilă. O astfel de fotografie este un cadou de înaltă calitate, care va aminti momentele comune pentru mulți ani.   

  • Imprimă câteva fotografii și creează o poveste cu ele.

Dacă nu te poți decide asupra unei fotografii, alege trei care să arate perfect una lângă alta. Imprimă-le ca imagini pe ramele speciale și apoi oferă-le persoanei dragi. Surpriză și bucurie garantate!

Cum alegi fotografiile ideale pentru tabloul personalizat?

Imaginile tipărite sunt o idee unică pentru a surprinde amintirile preferate. Cu toate acestea, merită să știi că nu poți face astfel de cadouri personalizate din fiecare fotografie. Prin urmare, mai jos sunt câteva sfaturi despre cum să alegi fotografia potrivită pentru a crea un tablou personalizat.

  • Dimensiunea

Când faci selecția, acordă atenție parametrilor fotografiei . Lățimea și înălțimea optimă sunt între 2000 și 5000 pixeli , având între 3 și 6 MB . În plus, acestea trebuie încărcate în format JPG. Păstrând acești parametri, poți fi sigur că fotografia ta va fi de înaltă calitate.

  • Modul de realizare

Atunci când alegi o fotografie pentru imprimare, ia în considerare și modul în care a fost făcută. În primul rând, alege-o pe cea pe care cu siguranță ai dori să o ai cu tine mai mult timp. Acestea pot fi portrete de familie, fotografii de vacanță sau fotografii cu prieteni. Sunt ideale pentru designul minimaliste. 

  • Culoare și claritate

Acordă atenție clarității și culorii fotografiei pe care dorești să o imprimi pe tablou. Adâncimea câmpului la o mărire ridicată poate fi insuficientă, ceea ce face ca fotografia ta să fie și mai puțin de calitate. Atunci când alegi o fotografie, este importantă și schema de culori. Evită fotografiile realizate cu lumină slabă sau cu tonuri neobișnuite. În mod ideal, fotografia ta ar trebui să conțină o gamă de tonuri - de la alb la negru complet.

Cui poți oferi tablouri personalizate?

Ziua Femeii se apropie și încă nu știi ce să-i oferi iubitei tale? Sau poate ai o problemă cu alegerea unui cadou pentru mama sau bunica? Iată unele cadouri neobișnuite pentru femeile excepționale din viața ta, fiecare dintre ele cu siguranță va fi foarte mulțumită.

  • Tablou personalizat dintr-o fotografie pentru bunica

O ramă foto cu poza unui nepot îi va plăcea cu siguranță unei bunici iubitoare care, în sfârșit, nu va trebui să-și încordeze ochii pentru a vedea detaliile de pe micile fotografii din album. Fotografia ta obișnuită va fi cea mai bună, dar dacă nu ai una (amintește-ți că mai ai un moment să o faci!), alege ceva care să te reprezinte. Fotografia ta zâmbitoare a zilei nunții, absolvirii, evenimentului de familie sau călătoriei în străinătate va primi cu siguranță un loc de cinste în casa bunicii și va fi arătată fiecărui oaspete.

  • Povestea creșterii tale pentru mama

Poate că nu ești conștient de cât de mult experimentează mama ta tot ce se întâmplă în viața ta. Ești unul dintre cei mai importanți oameni pentru ea și probabil regretă adesea că ai crescut atât de repede. Dă-i câteva tablouri personalizate care alcătuiesc biografia ta. Alege o fotografie cu un bebeluș zâmbitor, un mândru elev clasa întâi, un adolescent rebel și un adult independent. Lasă-o să aibă aceste momente nu numai în memorie - fă ca frumoasele fotografii să-i facă viața de zi cu zi mai plăcută și să-i amintească ce om minunat a crescut ea.

  • Colaj de fotografii pe pânză pentru un partener

Relațiile nu sunt întotdeauna roz. Merită să subliniezi cele mai frumoase momente, astfel încât să ai mereu momentele bune în fața ochilor, care îți vor da putere să le depășești pe cele rele. Un colaj mare cu fotografiile împreună va fi perfect atât ca motivator de zi cu zi, cât și ca decor. Încearcă să alegi fotografiile care reflectă în mod special sentimentul care vă conectează - în special cele în care sunteți împreună. Potrivește-le cu cele în care te distrezi, călătorești sau îți împărtășești pasiunea. Un astfel de tablou din fotografii va fi o amintire grozavă pentru amândoi în anii următori.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close