Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Pantofii sport moderni, de calitate, la modă în orice anotimp

Pantofii sport moderni, de calitate, la modă în orice anotimp

Apropierea sezonului rece determină cele mai multe persoane să se gândească la achiziția de produse de încălțăminte specifice - ghete, bocanci, cizme. Evident, astfel de produse pot fi extrem de utile în perioada de iarnă, deci nu trebuie să lipsească din colecția proprie.

Pantofii sport moderni, de calitate, la modă în orice anotimp
de Georgiana Adam    |    11 Oct 2021   •   16:29

Însă realitatea este că, judecând după vremea din ultimii ani, în foarte multe zone din țară, iarna are doar episoade mai geroase, cu ninsori abundente, în rest există multe perioade uscate, cel puțin în mediul urban.

Astfel, este practic pentru mulți dintre noi să purtăm în continuare adidași, pantofi sport, încălțăminte comodă și practică, cel puțin pentru micile ieșiri prin oraș. Evident, se pot alege sneakerși mai solizi și mai înalți, din materiale care să protejeze mai bine de frig și de umiditate. Cei care merg cu mașina proprie în oraș la muncă, la liceu/facultate etc., la mall sau la restaurant, cu atât mai mult pot utiliza pantofi sport moderni, în orice sezon, chiar și în cel rece.

Nu întâmplător, chiar și în această perioadă se caută intens online pantofi nike, adidasi nike sau încălțăminte Adidas, Puma etc. Cele mai populare branduri de pantofi sport sunt mereu în topul vânzărilor de încălțăminte în magazinele cu produse de calitate, indiferent că este vară, primăvară, toamnă sau iarnă. Cel puțin în orașe, se pot purta pantofi sport aproape tot timpul anului, fără probleme.

Cele mai recente colecții de pantofi sport de la mărcile populare de top - Nike, Adidas, Puma - se pot găsi inclusiv în magazinele online. În contextul actual al pandemiei de coronavirus, în care petrecem mai puțin timp la cumpărături în magazine fizice, comanda online devine și mai atractivă. Mereu la îndemână, e-shop-urile pot fi accesate atât de pe laptop/desktop, cât și de pe dispozitivele mobile. Cele mai noi modele de pantofi sport moderni se pot comanda cu livrare rapidă prin curier, oriunde în România, în orașe și chiar în multe zone din mediul rural, pe măsură ce companiile de curierat își tot extind zonele de acoperire.

Raportul calitate/preț, mai important decât prețul în sine

Este recomandat să se cumpere mereu pantofi sport de la mărci de renume, pentru că acestea punctează cu siguranță nu doar la partea de design, ci și la partea tehnică. Practic, o asemenea investiție, deși mai mare, este mai rentabilă, căci respectivele perechi de încălțăminte sunt proiectate să fie mai rezistente, deci să fie utilizate mai mult timp.

Produse sustenabile pentru un viitor mai verde, mai curat

În plus, consumatorii actuali sunt tot mai interesați de politicile brandurilor, de filozofia mărcilor, de modul în care acestea se implică în societate, de exemplu alegând materiale și metode de fabricație, de transport și de ambalare cât mai sustenabile posibil, în contextul luptei cu poluarea mediului înconjurător. Mărci precum cele mai sus menționate și altele în tendințe sunt astăzi interesate nu doar de asociere cu personalități și evenimente sportive, ci și de alegeri sustenabile, care să vină în ajutorul comunităților și al mediului.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close