Antena 3 CNN Economic Conținut plătit De unde să cumpărăm piese auto online: Piese.ro, cea mai nouă platformă cu mii de vânzători de piese

De unde să cumpărăm piese auto online: Piese.ro, cea mai nouă platformă cu mii de vânzători de piese

Soferii din Romania aveau pana nu demult o singura posibilitate de a cumpara piese atunci cand ceva se strica la masina lor:direct din magazin sau service.

De unde să cumpărăm piese auto online: Piese.ro, cea mai nouă platformă cu mii de vânzători de piese
Sursa foto: piese.ro
de Georgiana Adam    |    21 Oct 2021   •   10:52

Vremea achizitiei fizice a cam apus, deoarece preturile sunt mai mari si timpul pierdut este cu siguranta mai mult, majoritatea posesorilor de autoturisme alegand acum sa achizitioneze piesele online. Asa au aparut platformele de pe internet dedicate pieselor auto de orice fel, noi, originale, aftermarket sau din dezmembrari. Iar cea mai noua asemenea platforma este Piese.ro

Comanzi piese auto mult mai simplu

Cand vrei sa cumperi piese auto online, tot ce vrei este ca procesul de achizitie sa se desfasoare cat mai repede si sigur. Piese.ro este prima platforma online exclusiv gandita pentru vanzarea pieselor auto de catre vanzatori specializati catre soferi intr-un singur pas. Nu exista buton de comanda, nu este nevoie sa itifaci cont, nu trebuie sa completezi nimic. Primul si singurul pas pe care trebuie sa-l faci este sa scrii ce piesa cauti, dupa denumire sau cod. Din rezultatele cautarii alegi piesa potrivita, suni la vanzator si o primesti prin curier. Mai simplu de atat nu se poate.

Exclusiv vanzatori de incredere

Piese.ro este si prima platforma cu anunturi de piese pe care activeaza numai vanzatori de incredere, verificati, persoane juridice cu firme de magazine cu piese noi sau din dezmembrari. Aici nu exista vanzatori persoane fizice, sunt numai comercianti de piese cu vechime in domeniu, care au o relatie contractuala cu administratorii platformei, pentru un maximum de siguranta. Asa ca nu exista riscul sa comanzi ceva si sa primesti coletul gol sau sa iei teapa, asa cum se intampla pe alte platforme de piese unde vinde oricine, orice.

Ai garantie si posibilitate de retur la piese

Deoarece toti vanzatorii de piese de aici sunt verificati si sunt firme, orice piesa comanzi online vine cu garantie si cu posibilitate de retur. Nu conteaza ca sunt piese noi sau din dezmembrari, toate vor veni cu garantie conform legii. Daca, sa zicem, piesa comandata de la un vanzator de piese auto nu este cea corecta sau nu se potriveste, daca e stricata sau nu este peste asteptarile tale, o poti returna fara probleme. Iti vei recupera banii inapoi sau vei putea comanda alta piesa la schimb.

Sute de vanzatori in acelasi loc

Un alt mare avantaj al platformei Piese.ro este ca in acelasi loc sunt sute de firme care vand piese auto. Sunt vanzatori de piese noi, originale si aftermarket, dar si vanzatori care vand piese din dezmembrari, de pe masini aduse intregi de afara sau piese dezasamblate peste hotare si importate in Romania, verificate si cu garantie. Sute de vanzatori inseamna milioane de piese de vanzare, de orice fel si pentru orice marca auto, iar sansele ca tu sa gasesti piesa de care ai nevoie sunt maxime. Mai mult, de cele mai multe ori, cand cauti o piesa, o sa gasesti poate zeci de oferte de la vanzatori diferiti, ceea ce inseamna un singur lucru: pret mai mic. Din toate ofertele gasite, tu alegi varianta care ti se potriveste si care este cea mai accesibila.

Dezmembrari auto online pentru orice masina

O mare parte din milioanele de piese auto care se vand online pe Piese.ro provin din dezmembrari. Ce inseamna asta? Inseamna ca sunt piese originale scoase de pe automobile care au fost dezasamblate in vederea dezmembrarii. Pe langa faptul ca sunt originale si se potrivesc perfect la montaj pe masina ta, mai au un mare avantaj: sunt piese auto ieftine. Si cand vine vorba de piesele de caroserie, economia de bani este si mai mare! Deoarece, daca ai avut un accident usor si ai nevoie de piese pentru caroserie, cand cauti piesa dorita la dezmembrari poti sa o gasesti exact in culoarea masinii tale, asa ca nu mai e nevoie de cheltuiala suplimentara cu vopsitoria.

Piese.ro: economisesti bani si timp

Accident sau problema tehnica la masina? Nu mai reprezinta un chin. Cauti piesele auto de care ai nevoie intr-un singur loc cu multi vanzatori si milioane de piese, alegi cel mai bun pret pentru tine si primesti produsele prin curier acasa, cumparand in siguranta de la vanzatori seriosi, verificati. Ce poate fi mai simplu? Cea mai noua platforma online Piese.ro promite sa fie locul cel mai cautat de catre soferii care vor sa cumpere ceva pentru masina lor, piese de caroserie, mecanica, interior sau consumabile auto.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close