Antena 3 CNN Economic Conținut plătit A apărut portalul în care îți verși nervii pe restaurante, bănci, hipermarketuri, magazinele online și multe altele – VIDEO

A apărut portalul în care îți verși nervii pe restaurante, bănci, hipermarketuri, magazinele online și multe altele – VIDEO

Ți-ai luat țeapă într-un hipermarket? Ai fost înșelat într-un service auto? Chelnerul de la restaurant ți-a pus pe masă mâncare expirată? Compania de telefonie mobilă îți asigură internetul în bătaie de joc?

A apărut portalul în care îți verși nervii pe restaurante, bănci, hipermarketuri, magazinele online și multe altele – VIDEO
27 Feb 2020   •   14:18

Compania de telefonie mobilă îți asigură internetul în bătaie de joc?

Spune tuturor ce ai pățit!

Ei bine, când vine vorba despre toate acestea și altele asemenea, trebuie să știi că nu mai ești singur, ci ai o comunitate uriașă în spate.

O găsești accesând YesComment.ro, primul portal din România dedicat în exclusivitate consumatorilor, indiferent de ipostaza acestora: de la cumpărător în supermarket sau beneficiarul unui credit bancar până la un șofer ajuns într-o benzinărie sau un român care apelează la serviciile unei agenții de turism.

Aici îți poți relata, fără teama de a fi cenzurat, experiențele de care ai avut parte în bănci, restaurante, magazine, spitale, aeroporturi, interferențele cu furnizorii de energie, gaz, telefonie mobilă și internet. Și pentru a nu fi acuzat că vorbești de pe pereți, îți poți proba afirmațiile încărcând poze sau materiale video.

Și dă-le o notă

Dar poate cel mai important lucru este că de pe YesComment.ro poți afla care este hipermarketul cel mai de încredere din România, care sunt cele mai bune restaurante, bănci, magazine online, spitale, agenții de turism, companii de transport aerian și nu numai.

Și aceasta pentru că la YesComment.ro facem topul companiilor din România care interacționează direct cu clienții și care se adresează publicului larg. Iar asta exclusiv prin voturile consumatorilor.

Fiecare vizitator al site-ului poate da o notă de la 1 la 10 supermarketului, restaurantului, firmei de curierat, băncii, magazinului online, benzinăriei cu care a intrat în contact.

Rezultă astfel un clasament național al celor mai bune și de încredere firme din România făcut chiar de către beneficiarii acestor servicii.

Nu mai ești singur

Tocmai de aceea spuneam la început că tu, române consumator, nu mai ești singur. Dacă intri pe YesComment.ro afli de la confrații tăi, nu de la firmele de publicitate, marketing și PR și nici din reclamele de la televiziuni, radio și de pe internet, care este cel mai bun hipermarket, cel mai curat restaurant, cea mai serioasă firmă de telefonie mobilă și internet, cea mai de încredere benzinărie, cea mai corectă bancă.

YesComment.ro, comentează nație! 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close