Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Proiectul Dexvers lansează Airdrop - șansa ta de a obține criptomonede gratuit

Proiectul Dexvers lansează Airdrop - șansa ta de a obține criptomonede gratuit

Dacă ați urmărit situația cu criptomonede și EUR, ați observat că atât valoarea criptomonedelor, cât și a FIAT-ului scade acum. Dar, orice va merge în jos, trebuie să-și revină în cele din urmă. De aceea, acesta este momentul perfect pentru a obține niște criptomonede și apoi așteptați ca valoarea să crească!

Proiectul Dexvers lansează Airdrop - șansa ta de a obține criptomonede gratuit
de Georgiana Adam    |    25 Iul 2022   •   11:05

Dexvers este un proiect românesc, este o bursă de criptomonede, dar una descentralizată, adică nu există verificări de identitate, nicio intruziune în confidențialitate, iar toate tranzacțiile sunt peer-to-peer.

Fondat de o echipă de cetățeni români de succes, acest proiect are un obiectiv simplu - de a face tranzacționarea cu criptomonede ușoară și accesibilă tuturor.

Oferă listări gratuite pentru noi proiecte cripto, un vrăjitor de tranzacționare prietenos pentru începători pentru cei care tocmai intră în cripto, analize superioare gratuite, astfel încât să aveți toate datele atunci când cumpărați și vindeți cripto, precum și oportunități de a câștiga din exploatațiile dvs. - indiferent dacă sunt cele tradiționale. cum ar fi imobiliare, sau cele cripto.

Pe măsură ce se apropie data lansării, echipa Dexvers vrea să ofere comunității lor ceva în plus ca recompensă pentru participare.

Dexvers a lansat o campanie Airdrop care va trimite jetoane DXVS gratuite tuturor participanților care fac lista de sarcini pe care le-a făcut Dexvers. Sarcinile includ lucruri cum ar fi să vă alăturați canalelor comunității lor de pe Telegram, Discord, Twitter, retransmiterea uneia dintre postările lor și invitarea câțiva prieteni în grupul lor Telegram.

Doriți o șansă de a câștiga criptografii gratuite a căror valoare va crește în timp? Alăturați-vă Dexvers Airdrop AICI

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close