Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Simte euforia verii la Costinești! Un loc perfect pentru vacanță, unde te poți distra și relaxa

Simte euforia verii la Costinești! Un loc perfect pentru vacanță, unde te poți distra și relaxa

Dacă încă nu te-ai decis unde să petreci sejurul vara aceasta, merită să iei în calcul și această destinație, pentru că marea este atât de frumoasă în Costinești. Imaginează-ți că ești pe o plajă unde auzi sunetul valurilor și mirosul mării, și vei ști că acesta este un loc unde te poți distra cu adevărat!

Simte euforia verii la Costinești! Un loc perfect pentru vacanță, unde te poți distra și relaxa
15 Iul 2020   •   10:25

Stațiunea Costinești este mereu o destinație perfectă pentru o vacanță alături de prieteni sau familie și, când te uiți la câți turiști se îndreaptă acolo anual, este clar acesta este locul perfect pentru distracție. Vara, stațiunea se umple de turiști iubitori de mare și de soare. Numărul impresionant de locuri de cazare Costinești pe care le găsești în această regiune atestă acest lucru.

Frumusețea Costineștiului captează atenție turiștilor în anul 2020

Costineștiul este "Stațiunea Tineretului" și "Stațiunea Distracției”. În stațiune se găsesc numeroase cluburi, discoteci în aer liber, trambuline, parcuri de distracții, restaurante cu meniuri delicioase și variate, perfecte pentru gurmanzi, beach-baruri și zone superbe pentru plimbări frumoase (de exemplu zona către Epavă) și spectacole interesante în aer liber.

Dacă ajungi la Costinești, nu rata cele mai apreciate discoteci de pe plaja acestei stațiuni turistice estivale: Mega Discoteca Tineretului, Discoteca Ring, Disco Max și Discoteca Vox Maris. La Costinești poți dansa la o "aruncătură de bât de mare". Plaja este incredibilă, iar discotecile și cluburile fascinante. De exemplu, te poți distra în Club Imperio și la Parcul de distracții. Acesta este cel mai popular club din Costinești.

Turiștii au venit și în acest an în număr mare la Costinești, pentru că la fel ca și în alte vacanțe, au fost atrași de frumusețea simplă a stațiunii. Se așteaptă că și în acest an, turiștii să aibă parte de o multitudine de experiențe plăcute în aer liber.

La Costinești te simți ca acasă!

Sunt multe zone liniștite în stațiune, cu locuri de cazare ieftină Costinești, unde turiștii pot fugi de cotidian, pentru a se distra și relaxa la malul mării. Gazdele își întâmpină turiștii cu ospitalitate și le oferă tot ce au nevoie, pentru a se simți ca acasă. La pensiuni mediul de cazare este confortabil, mâncarea bună, serviciile excelente, camerele curate, proprietarii oferă facilități ce se potrivesc tuturor tipurilor de oaspeți. Există pensiuni și hoteluri perfecte pentru familiile cu copii de toate vârstele.

Dacă distracția și cazarea sunt asigurate, ce altceva ți-ai putea dori pentru o vacanță?

Turiștii vin la Costinești, pentru că această stațiune este locul perfect pentru vacanța de vară. Stațiunea reprezintă deja de multă vreme un punct de întâlnire pentru tinerii care iubesc marea, soarele și divertismentul.

 

La Costinești, priveliștea asupra mării este incredibilă. Nu trebuie să ratezi niciodată răsăritul și apusul de soare. Acestea sunt cele mai uimitoare momente, care te fac să uiți de toate grijile și problemele de acasă.

Multe studii științifice au arătat că cea mai bună modalitate de a-ți reduce stresul, depresia și anxietatea, este să mergi la mare, unde să privești răsăritul de soare, să asculți sunetul valurilor mării și să simți energia pe care o transmite cadrul natural. Așadar, astfel de momente trăite aproape de mare sunt bune și pentru moral și pentru sănătatea mentală.

Prin urmare, este esențial ca guvernul să încurajeze antreprenorii din turism, pe cei din industria HoReCa națională, pentru utilizarea și modernizarea zonelor de pe litoral, respectând, bineînțeles, normele sanitare.

×
Subiecte în articol: Costinesti litoral
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close