Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Top 3 seturi pentru vârste diferite, de la Gift Express

Top 3 seturi pentru vârste diferite, de la Gift Express

Cu orice ocazie, cadourile sunt cele care bucură. Mai ales la vârste fragede, indiferent de sărbătoare sau eveniment, cei mici nu se bucură că împlinesc 5 ani, ci că vin prietenii la ziua lor și că primesc cadouri. Acest sentiment nu dispare nici în anii care urmează, pentru că și adulții se bucură de acestea atunci când le primesc.

Top 3 seturi pentru vârste diferite, de la Gift Express
de Georgiana Adam    |    18 Mai 2021   •   12:03

Cu fiecare ocazie abia așteaptă să vadă cu ce îi mai surprind prietenii sau familia. Pe parcursul anilor, moda s-a schimbat din aproape toate punctele de vedere și la fel au facut-o și darurile oferite. Dacă un buchet de flori nu va fi niciodată out of style, alături de acesta, articolele vestimentare sunt o variantă riscantă.

Decât să cumperi ceva de care persoana în cauză nu se va folosi niciodată, mai bine mergi la sigur cu ceva inedit. În continuarea acestui articol poți vedea top 3 idei de cadouri potrivite pentru diverse ocazii și pentru vârste variate:

Seturile pentru băutură

O sticlă de băutură nu este niciodată în plus la casa omului. Unii sunt colecționari, alții preferă să stea la un pahar de vin când vin prietenii în vizită. La www.giftexpress.ro poți găsi seturi cu pahare și sticlă inclusă. Unele dintre ele au și mesaje gravate, în funcție de tematică.

Chiar dacă va fi golit conținutul ei, cu siguranță sticla va fi păstrată ca amintire. Printre acestea se enumeră și sticlele personalizate, care pot fi un cadou inedit fără alte elemente pe lângă. Totuși, o variantă utilă care ar putea fi potrivită în combinație cu o băutură este sticla cu accesorii. Acesta este, de fapt, un suport sub formă de sticlă care conține elemente necesare pentru servirea, desfacerea și depozitarea vinului. Un pasionat va aprecia un astfel de cadou și se va mândri cu el când are invitați.

Seturi cadou pentru copii

Copiii apreciază atunci când primesc mai multe cadouri de care se pot bucura, deoarece la ei se instalează repede plictiseala. Tot pe site sunt disponibile și seturi pentru copii care constau în coșulețe complete, cu dulciuri de toate felurile și șampanie pentru aceștia. Acesta poate fi salvarea unei persoane care nu cunoaște preferințele celui mic. Alături de un astfel de coș poate fi adăugat și un set pentru desen.

Este o trusă care conține toate cele necesare pentru realizarea unor desene și pentru a-și exersa talentele de mic pictor. Ca și amintire, un ursuleț de pluș poate fi completarea perfectă.

Seturile de cadou pentru femei

Femeile sunt iubitoare de frumos și apreciază cadourile făcute cu bun gust. Gift Express a pregătit în acest sens un coș cadou potrivit pentru acestea. O sticlă de vin în combinație cu o ciocolată pot fi deja două elemente câștigătoare.

Totuși, setul complet nu conține doar atât, ci are și balsam de corp, trandafir, lumânări parfumate. Pe scurt, tot ce ar putea constitui un cadou perfect pentru o femeie se află într-un singur coș.

Poate un accesoriu ar putea completa acest cadou, deja complex, dar o persoană foarte importantă din viața ta merită și mai mult. Pe același site sunt și lanțuri, brățări sau cercei de diferite forme dintre care poți alege.

Toate acestea, alături de multe alte idei de cadouri sunt disponibille pe giftexpress.ro si pot fi comandate oricand.

Contact: (0799) 200-400.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close