Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Tot ce trebuie să știi despre WEDEV IT

Tot ce trebuie să știi despre WEDEV IT

A înființa un business este, la ora actuală, primul pas în ceea ce privește mediul de afaceri. De îndată ce acesta a fost finalizat, urmează alte etape relevante care, la rândul lor, te ajută să-ți dezvolți și să îți crești portofoliul de clienți. Indiferent de cât de bune și calitative sunt serviciile și produsele pe care le pui la dispoziția clienților tăi, este esențial să le faci cunoscute în diverse moduri.

Tot ce trebuie să știi despre WEDEV IT
Sursa foto: Wedevit
de Georgiana Adam    |    25 Oct 2021   •   11:40

La ora actuală, prezența în mediul online a firmelor este imperios necesară. Din fericire, poți să ai parte de tot sprijinul necesar dezvoltării business-ului tău, apelând la echipe specializate, cu ajutorul cărora să descoperi toate informațiile de care ai nevoie. Rămâi alături de noi și descoperă tot ce trebuie să știi despre WEDEV IT, din perspectiva creșterii eficiente a business-ului tău!

Cu ce te poate ajuta firma WEDEV IT?

Ajutorul pe care îl poți obține de la o echipă specializată în creșterea vizibilității online este esențial, în orice moment în care se află business-ul tău. Acesta este și principiul de bază al firmei WEDEV IT, specializată în webdesign și promovare online.

Până la momentul actual, echipa din spatele firmei WEDEV IT a acumulat o experiență variată, contribuind activ la construirea a peste 800 de site-uri online. Încă din anul 2015, WEDEV IT a intrat pe piață și dispune de trei birouri în România și unul în Austria. Cei peste cinci ani de experiență în web design au mărit echipa, astăzi însumând un număr de 27 membri. Poti citi mai multe despre experienta firmei aici www.wedev-it.ro.

Printre serviciile puse la dispoziție de echipă se numără cele din domeniul web design și promovare online. Vorbim aici despre site-uri moderne, construite pe baza unui design inovativ și atent la experiența utilizatorului. Întrucât construirea unui website este o necesitate a fiecărui business, te poți asigura că ai parte de servicii calitative și la preț optim, pe tot parcursul anului. Mai mult decât atât, acestea sunt acccesibile tuturor și sunt livrate în timp optim, pentru că echipa reușește să întrunească orice deadline. Poti vedea o parte din proiectele echipei aici: www.wedev-it.ro/portofoliu-webdesign si te poti convinge singur de calitatea la care se lucreaza.

Care sunt cele mai importante aspecte de luat în considerare în domeniul webdesign?

Pe lângă construirea unui website modern menit să ofere utilizatorului toate informațiile necesare și, în același timp, o experiență optimă, există și alte elemente care sunt la fel de importante. Vorbim aici despre:

  • Necesitatea ca designul lui să fie unul responsiv – pe lângă accesările de pe laptopuri și computere, cele mai multe dintre acestea (peste 70%) sunt realizate prin termenul dispozitivelor mobile. Tocmai din acest motiv, se impune ca website-ul să fie impecabil, indiferent de dispozitivul utilizat pentru accesarea lui;

  • Construirea unor adrese de email personalizate – orice business are nevoie de un domeniu și un set de adrese de e-mail aferente. Echipa din spatele WEDEV IT se sigură de acest lucru, punând la dispoziția clienților un pachet cu toate elementele necesare;

  • Optimizarea website-ului pentru conversii - V-ati intrebat vreodata de ce unele magazine online vand si altele nu? Ei bine aici vorbim despre optimizarea site-ului dumneavoastra pentru ca acesta sa converteasca vizitatorii in clienti! Anumite specializate sunt folosite, atat la nivel de aranjare in pagina, forma si culoare, cat si la nivel de cod si programare. Echipa WEDEV IT garanteaza optimizarea website-ului dumneavoastra!

  • Un nivel ridicat de siguranță și securitate – pentru a te asigura de faptul că website-ul tău funcționează în parametri optimi, indiferent de evenimentele neplăcute care își fac apariția, fiecare site are parte de back-up lunar. La rândul lor, acestea sunt păstrate pe dispozitive de stocare externă și, în același timp, pe cloud.

Bucură-te de cel mai bune servicii de web design și promovare online, apelând la echipe profesioniste și cu o experiență vastă în spate. Descoperă serviciile puse la dispoziție de WEDEV IT, în cel mai scurt timp! ***Consultanta este oferita gratuit: www.wedev-it.ro

Mai mult, daca iei decizia inceperii unei colaborari pana la finalul anului acesta, WEDEV IT vine in ajutorul tau si iti garanteaza o reducere de 10% a tuturor preturilor afisate pe website.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close