eMAG reduceri. 3 frigidere excelente sub 800 de lei

01 Oct 2020   •   12:19
eMAG reduceri. 3 frigidere excelente sub 800 de lei

eMAG reduceri frigidere. Magazinul online emag.ro desfasoara in aceasta perioada o campanie de oferte la frigidere de la diverse branduri.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit 3 frigidere foarte bune care costa sub 800 de lei fiecare, chiar daca fac parte din clase foarte bune de eficienta energetica.

eMAG reduceri frigidere Star-Light

1. Un frigider cu doua usi Star-Light CDD-210AP, 204 l, Clasa A+, H 143 cm, Alb, are o reducere de 25% in campania eMAG reduceri frigidere.

Produsul beneficiaza si de livrare gratuita pana in casa.

Pretul este AICI.

Clasa energetica A+ - Fiind proiectat pentru a imbina perfect managementul spatiului si consumul redus, frigiderul cu 2 usi Star-Light CDD-210AP este ideal pentru mentinerea alimentelor proaspete, fara grija facturilor incarcate la energia electrica. 

Spre deosebire de modele anterioare, frigiderul cu 2 usi Star-Light CDD-210AP consuma cu pana la 20% mai putine resurse energetice, pastrandu-si calitatile de racire.
 
Spatiu generos de stocare - Datorita proiectarii inteligente, frigiderul cu 2 usi Star-Light CDD-210AP va pune la dispozitie un spatiu de stocare mai mult decat generos pentru familia dumneavoastra. 

eMAG reduceri frigidere ieftine

Dispune de diverse compartimentari inteligente, cum ar fi cele 3 suporturi pozitionate inteligent pe usa sau compartimentele pentru legume si fructe, iar rafturile sunt perfect ajustabile.

Dezghetare automata - Frigiderul este prevazut cu un sistem automat de dezghetare, iar dumneavoastra nu veti mai pierde timpul cu acest proces.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Albatros

2. Un frigider Albatros FA28N+, capacitate neta 205 L, clasa Energetica A+, alb, are o reducere de 21% in campania eMAG reduceri frigidere.

Pretul este AICI.

Descriere:

Capacitate brută: 212 litri
Capacitate totală netă: 205 litri
Cap. netă frigider/congelator: 168/37 litri
4 rafturi de sticlă
3 balcoane pe uşă
Sertar pentru legume
Clasă energetică A+
Consum energetic: 215 kWh/an
Dezgheţare automată la frigider
Termostat reglabil
Uşi reversibile
Lumină interioară tip LED
Picioare reglabile

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Heinner

3. Frigiderul cu doua usi Heinner HF-V213A+, 213 l, Clasa A+, Control mecanic, H 144 cm, Alb, are o reducere de 38% in campania eMAG reduceri frigidere.

In plus, aparatul frigorific beneficiaza de livrare gratis pana in casa.

Pretul este AICI.

Clasa energetica A+ - Beneficiezi de un consum optim de energie electrica si o super economie, in comparatie cu produsele din clasele inferioare.    
      
Capacitate neta totala 213L - Capacitate de incarcare suficienta pentru nevoile zilnice si pentru intreaga familie.    
      
Control mecanic cu termostat ajustabil - Setezi simplu si rapid temperatura din compartimentele de racire si congelare.

eMAG reduceri frigidere clasa A+

3 rafturi sticla frigider - Ai compartimente spatioase si convenabile pentru toate nevoile tale si intotdeauna suficient spatiu.    
      
Lumina LED - Lumina moderna de tip LED, durabila si eficienta in privinta consumului de energie, asigura vizibilitate in orice colt al frigiderului.    
      
Usi reversibile - Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific. Monteaza-le asa cum doresti, in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

x close