Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG la boxe portabile. Oferte pentru melomani

Reduceri eMAG la boxe portabile. Oferte pentru melomani

Reduceri eMAG la boxe portabile. Oferte pentru melomani
05 Apr 2018   •   12:55

Reduceri eMAG la boxe portabile. Dacă doriți să ascultați muzică oriunde ați fi, o boxă portabilă este cea mai la îndemână soluție.

eMAG reduceri la boxe portabile. Pentru a profita de cele mai mari reduceri eMAG la boxe portabile, intrați aici.

În oferta eMAG sunt incluse boxe portabile de la cei mai importanți jucători de pe piață, cum ar fi Sony, Blaupunkt, Akai, LG, Samsung sau JBL.

Pe cele mai bune cinci le găsiți mai jos.

eMAG reduceri la boxe portabile: Top 5

1. Boxa portabila Sony SRSXB10B

Fiind compacta, boxa SRS-XB10 este usor de transportat. Avand o autonomie mare a bateriei si o suprafata rezistenta la apa, puteti s-o ridicati si s-o amplasati oriunde.

Indiferent daca ascultati muzica in interior sau afara, relaxati-va deoarece boxa wireless are o rezistenta la apa cu indice IPX5.

Pentru un sunet stereo, trebuie doar sa conectati doua boxe wireless.

O puteți cumpăra, din cadrul seriei eMAG reduceri la boxe portabile, de aici.

2. Boxa portabila Samsung Level Box Slim

O boxă portabilă de înaltă calitate. Are o rază de acțiune de 10 metri, poate fi operată prin bluetooth și dispune de un conector micro USB. Are o autonomie de 30 de ore și poate fi conectată la microfon.

Are un discount considerabil, de care puteți profita aici.

Reduceri eMAG la boxe portabile: Top 5

3. Boxa portabila cu Radio FM

Player Multimedia Mp3 portabil cu Bluetooth, USB si Tuner FM. Poate fi conectat prin Bluetooth la Laptop, Tableta si Smartphone pentru amplificarea sunetului.

Avand Tuner FM incorporat poate fi folosit ca radio si boxa portabila in acelasi timp. Frecventa radio FM 88-108 MHz. Tunerul FM functioneaza doar prin conectarea cablului USB in portul micro USB.

Incarcarea se poate face de la USB sau un incarcator de telefon cu iesire USB. Acumulatorul reincarcabil este de 1500mAh, Li-ion 3.7V.

O puteți achiziționa din cadrul seriei eMAG reduceri la boxe portabile, de aici.

4. Boxa Portabila JBL Extreme

Preia apeluri de la difuzor doar cu o atingere a unui buton, sunet clar, cristalin datorita functiei de eliminare al zgomotului si al ecoului.

Protectie impotriva picaturilor de apa sau scurgeri accidentale, puteti chiar curata cu apa de la robinet, doar sa nu-o scufundati in apa.

Puteți achiziționa acest model de aici.

eMAG reduceri la boxe portabile: Top 5

5. Boxa portabila Ultimate Ears BOOM 2 Phantom

O boxa wireless extrem de puternica, ce raspandeste sunetul 360 grade, beneficiind in acelasi timp si de un bass pe masura. Boxa este rezistenta la socuri si la apa, aceasta fiind realizata din cele mai bune materiale. 

Autonomia bateriei este de 15 ore, incarcarea facandu-se prin ultra rapidul micro-USB tocmai pentru a te bucura de muzica oricat de departe ai merge.

O găsiți aici.

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close