Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri la cuptoare si plite incorporabile, de Stock Busters

eMAG reduceri la cuptoare si plite incorporabile, de Stock Busters

eMAG reduceri la cuptoare si plite incorporabile, de Stock Busters
Sursa foto: Foto: pixabay.com
16 Iul 2019   •   17:19

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile Stock Busters. Daca vreti sa va innoiti bucataria, acum e momentul sa cumparati aparate electrocasnice de gatit noi, care sa va ajute la pregatirea delicioaselor sarmale.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile Stock Busters 

In campania Stock Busters, emag.ro are reduceri la o multime de plite si de cuptoare de la diferite branduri. 

Ne-a atras atentia un pachet alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Hansa BOEW68472 cu 8 functii, Grill, Clasa A de eficienta energetica, Display, de culoare alba, si o plita incorporabila Hansa BHGW65010, cu 4 arzatoare, pe gaz, cu aprindere electrica, de culoare alba, care are o reducere de 24% in campania eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile Stock Busters.

Profitați de ofertă aici.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile Stock Busters Hansa

Cuptoarele Hansa sunt dotate cu panouri dreptunghiulare speciale care atrag particulele de murdarie datorita finisajului lor poros. Pentru a curata panourile, nu trebuie decat sa setati temperatura cuptorului la valoarea de 250 ⁰C pentru un interval de o ora. Aceasta solutie face din curatarea cuptorului o adevarata placere si asigura un nivel maxim de confort. 

Cu programatoarele Ta si Ts, puteti seta intervalul de timp dupa care cuptorul se va opri automat, reducandu-se astfel pericolul de ardere a preparatelor dumneavoastra. 

Aparatele sunt acum disponibile cu clasa de eficienta energetica A, ceea ce presupune un consum de energie electrica mai redus. 

Găsiți produsul aici.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile Stock Busters

Cuptorul are 8 functii: Grill, incalzire in partea superioara si inferioara + ventilator, incalzire in partea superioara + grill (supergrill), decongelare, incalzire in partea inferioara, preincalzire rapida, incalzire in partea superioara + grill + ventilator, incalzire in partea superioara + inferioara (conventional).

Grill și Supergrill - Datorita functiilor grill și supergrill, puteti prepara pe grill bucati mai mari de carne, avand siguranta ca acestea vor fi fragede in interior, iar la exterior vor avea o crusta crocanta delicioasa. 

Decongelare - Introduceti in cuptor alimentele pe care le doriti decongelate si activati functia de decongelare. Ele vor fi gata imediat.

Preincalzire rapida cuptor - Puteti utiliza aceasta functie pentru a atinge temperatura dorita in cel mai scurt timp posibil. Cuptorul este incalzit la o temperatura de pana la 150 °C in decurs de 4 minute; cu 20% mai rapid decat in cazul timpului de incalzire standard. Acum puteti economisi timp, fara a mai trebui sa asteptati atingerea temperaturii corespunzatoare in interiorul cuptorului, gatitul fiind mai rapid. 

Incalzire asistata de ventilator - Ventilatoarele faciliteaza distributia uniforma a caldurii in jurul alimentelor, eliminand zonele reci din interiorul cuptorului. Astfel, prepararea este mai uniforma, mai rapida si se poate realiza la o temperatura mai scazuta decat in cazul unui cuptor conventional.

Cumpărați de aici.

 

Subiecte în articol: emag emag reduceri eMAG.ro
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close