Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG laptopuri. Cele mai bune afaceri pe care le puteți face astăzi

Reduceri eMAG laptopuri. Cele mai bune afaceri pe care le puteți face astăzi

Reduceri eMAG laptopuri. Cele mai bune afaceri pe care le puteți face astăzi
28 Aug 2017   •   11:10

Reduceri eMAG laptopuri. Cel mai mare magazin online din România pune la bătaie numeroase oferte foarte avantajoase la laptopuri.

Dacă vreți să profitați de reducerile eMAG la laptopuri, intrați aici.

Reduceri eMAG laptopuri. Lenovo

Cu nici 1.200 de lei poți avea laptopul Lenovo Ideapad, cu procesor Intel Celeron de 2,4 GHz și ecran de 15,6 inci. 

Obtineti functiile de care aveti nevoie de la acest laptop entry-level: procesor fiabil, memorie buna, spatiu de stocare din belsug, ecran aspectuos si multiple optiuni grafice.    

Produsul beneficiază de o reducere de 20 la sută.

Îl găsiți aici.

Dacă sunteți în căutarea unui laptop de gaming atunci modelul IdeaPad 700-15ISK cu procesor Intel Core i7-6700HQ 2.60GHz, Skylake, 15.6", Full HD, IPS, 8GB, 1TB, nVIDIA GeForce GTX 950M 4GB este cea mai bună alegere.

Dispune de un procesor de ultima generatie de inalta performanta si un ecran de inalta calitate. IdeaPad 700 (15) asigura un sunet excelent si WiFi ultra-rapid, precum si optiunea unui dispozitiv de stocare SSD. 

Îl puteți cumpăra, cu o reducere consistentă, de aici.

Reduceri eMAG laptopuri

Dacă aveți un buget și mai restrictiv, vă recomandăm fratele mai mic al laptopului Lenovo de mai sus, dar la fel de fiabil și competent. Cu doar 899 de lei primiți un procesor de Intel Celeron 2,40 GHz și 4GB de memorie.

Este un laptop excelent pentru navigare web ultra-rapidă. Conectivitatea Wi-Fi 802.11 a/c este dotare standard pe Ideapad 110, ceea ce este perfect pentru navigare, streaming si descarcare ultra-rapide. Conexiunea Wi-Fi 802.11 a/c ofera viteze de pana la 3 ori mai mari fata de varianta 802.11 b/g/n.

Puteți cumpăra acest laptop de aici.

 

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close