Antena 3 CNN Economic Facturile Hidroelectrica pe octombrie 2022. Când vine nota de plată pentru români

Facturile Hidroelectrica pe octombrie 2022. Când vine nota de plată pentru români

Facturile Hidroelectrica pe octombrie 2022 sunt următoarele care vin de plată românilor, după ce compania le-a emis cu întârziere.

Facturile Hidroelectrica pe octombrie 2022. Când vine nota de plată pentru români
Sursa foto: Facebook Hidroelectrica/Facebook Client Hidroelectrica
de Georgiana Adam    |    23 Apr 2023   •   09:35

Facturile Hidroelectrica pe luna octombrie 2022 au început să vină, potrivit unor postări publicate de clienți ai companiei pe grupuri de Facebook

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din țară, a început să trimită facturile românilor la energie pe luna octombrie 2022.

În ceea ce privește plata în rate a facturilor, Hidroelectrica a anunțat cu câteva luni în urmă că dacă suma de plată este prea mare, clienţii pot să achite factura și în rate, dar trebuie să depună o cerere. 

Aceasta trebuie trimisă la adresa de mail esalonari@hidroelectrica.ro sau poate fi depusă în format fizic la sediile sucursalelor Hidroelectrica precum și la sediul central. Plata va fi făcută în maximum şase rate lunare. 

Citeşte şiFacturile Hidroelectrica, calculate diferit după consum. Tabelul care îţi arată câţi bani plăteşti după plafonarea preţurilor

Iată modele de cereri: FORMULAR CLIENT CASNIC sau FORMULAR CLIENT BUSINESS

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Compania Hidroelectrica are în prezent peste 500.000 de clienţi.

Facturile Hidroelectrica pot fi plătite într-un interval destul de larg, de 45 de zile în cazul clienților casnici, respectiv de 30 de zile în cazul consumatorilor non-casnici, perioade pentru care nu sunt percepute penalități.

Vezi şi: Model de declaraţie pentru compensarea facturilor la curent. Cine sunt românii care primesc bani pe cardul de energie

Eșalonarea se solicită online, prin completarea unui formular tip, sau direct la sediile sucursalelor. Hidroelectrica ocupă a treia poziție în topul furnizorilor de energie electrică din țara noastră.

×
Subiecte în articol: hidroelectrica facturi hidroelectrica
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close