Antena 3 CNN Politică Franks: Sperăm că orice partid politic care va veni la putere să nu arunce la gunoi ce s-a făcut până acum

Franks: Sperăm că orice partid politic care va veni la putere să nu arunce la gunoi ce s-a făcut până acum

Franks: Sperăm că orice partid politic care va veni la putere să nu arunce la gunoi ce s-a făcut până acum
Sursa foto: Foto: INTACT Images
05 Feb 2012   •   18:19
Şeful misiunii FMI pentru România, Jeffrey Franks, a subliniat, duminică, importanţa păstrării a ceea ce s-a făcut în România, în materie de reforme, chiar dacă la putere vin alte partide politice.

„Sperăm că toate partidele politice sunt conştiente de dificultăţile din România şi sperăm că orice partid politic care va veni la putere să nu arunce la gunoi ce s-a făcut până acum”, a spus Franks, la încheierea celei de-a patra misiuni în România.

Întrebat despre noi concedieri în economia românească, Franks a spus că „planurile de reformă ale întreprinderilor sunt convenite cu Guvernul şi cea mai marte parte a concedierilor a avut loc”.

„A mai rămas sectorul minier. În multe altele ajustările s-au făcut. În ultimii ani în partea de căi ferate s-au dat afară foarte mulţi oameni. Problema este să faci astfel ca o companie să meargă bine, nu să ajungă să dai oamenii afară”, a arătat Franks.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close