Antena 3 CNN Economic Hidroelectrica a comunicat perioada în care clienții pot transmite indexul autocitit în luna martie 2023

Hidroelectrica a comunicat perioada în care clienții pot transmite indexul autocitit în luna martie 2023

Citirea indexului Hidroelectrica şi transmiterea lui urmează să se facă în perioada imediat următoare, precizează reprezentaţii companiei.

Hidroelectrica a comunicat perioada în care clienții pot transmite indexul autocitit în luna martie 2023
Sursa foto: Getty Images/Hidroelectrica-Facebook
de Milena Niță    |    21 Mar 2023   •   14:34

Luna trecută, perioada de citire a indexului la Hidroelectrica a fost 22.02.2023-26.02.2023.

"Dorim să vă aducem totodată la cunoştinţă că, odată cu implementarea noului soft de facturare, au fost actualizate codurile locurilor de consum, acestea urmând a se regăsi înscrise pe facturile viitoare.

Pentru a facilita această tranziţie, în următoarele luni puteţi transmite indexul autocitit folosind oricare din cele două coduri (cel vechi sau cel nou)", era mesajul transmis clienţilor Hidroelectrica luna trecută.

Citirea indexului Hidroelectrica în luna martie 2023 va avea loc în perioada 24-28, adică începând de vineri, a precizat Bogdan Buciu, de la biroul de presă al Hidroelectrica, pentru antena3.ro.

Citeşte şiFacturile Hidroelectrica, calculate diferit după consum. Tabelul care îţi arată câţi bani plăteşti după plafonarea preţurilor

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Astfel, citirea şi transmiterea indexului la Hidroelectrica rămâne în perioada cunoscută, o situaţie specială fiind doar luna trecută, în februarie.

Compania Hidroelectrica are în prezent peste 500.000 de clienţi.

Hidroelectrica a anunţat la începutul anului că restanțierii pot opta pentru eșalonarea sumelor, pe o perioadă de șase luni.

Facturile Hidroelectrica pot fi plătite într-un interval destul de larg, de 45 de zile în cazul clienților casnici, respectiv de 30 de zile în cazul consumatorilor non-casnici, perioade pentru care nu sunt percepute penalități.

Eșalonarea se solicită online, prin completarea unui formular tip, sau direct la sediile sucursalelor. Hidroelectrica ocupă a treia poziție în topul furnizorilor de energie electrică din țara noastră.

Vezi şi: Model de declaraţie pentru compensarea facturilor la curent. Cine sunt românii care primesc bani pe cardul de energie

FORMULAR CLIENT CASNIC sau FORMULAR CLIENT BUSINESS

 

×
Subiecte în articol: hidroelectrica index hidroelectrica
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close