Antena 3 CNN Economic Laura Hîncu - designerul reinventat al mătăsii

Laura Hîncu - designerul reinventat al mătăsii

Laura Hîncu este de profesie contabil, om al cifrelor și al detaliilor, însă tocmai atașamentul pentru minuțiozitate a adus-o în fața provocării vieții ei, în urmă cu 10 ani.  

Laura Hîncu - designerul reinventat al mătăsii
de Bianca Voinea    |    08 Aug 2020   •   10:45

S-a reinventat și a devenit designer. Și nu orice designer, ci unul nișat, dedicat unuia dintre cele mai prețioase și mai pretențioase materiale: mătasea. 

Își aduce perfect aminte că primii metri de mătase i-a cumpărat cu bani împrumutați, dintr-un depozit "prăfuit" din București. Și, practic, acela a și fost momentul zero al reinventării ei și al parcursului ei antreprenorial. 

A investit în visul ei tot ce câștigase din proiectele pe care le avea în domeniul finanțelor și, deși suma nu a fost deloc mică – 100.000 de euro, tot nu a fost suficient. 

Vreo 8 ani a tot reinvestit profitul și abia de 2 ani spune cu sufletul deschis că răsuflă ușurată din punct de vedere financiar. 

A făcut greșeli, dar nu a rămas blocată în ele. A învățat din fiecare, lecție după lecție, și așa a reușit să dezvolte afacerea după chipul și asemănarea ei: delicată și sofisticată, dar puternică.

Povestea pe larg a Laurei Hîncu o găsiți în interviul realizat de Bianca Voinea, la BizSchool.
 

×
Subiecte în articol: laura hincu matase BizSchool
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close