Antena 3 CNN Actualitate Media Craciunul la Antena3: Editia de weekend cu Mihaela Radulescu, Secvential cu Mihai Bendeac, Punctul de intalnire cu Bogdan Teodorescu si doua reportaje marca In Premiera

Craciunul la Antena3: Editia de weekend cu Mihaela Radulescu, Secvential cu Mihai Bendeac, Punctul de intalnire cu Bogdan Teodorescu si doua reportaje marca In Premiera

Craciunul la Antena3: Editia de weekend cu Mihaela Radulescu, Secvential cu Mihai Bendeac, Punctul de intalnire cu Bogdan Teodorescu si doua reportaje marca In Premiera
24 Dec 2011   •   22:05
Duminică, în prima zi de Crăciun, de la ora 13.00, Mihaela Rădulescu vine la Ediţia de weekend cu Ioana Răduca, pentru a povesti despre cadourile pe care i le lăsau părinţii sub brad în perioada comunistă, despre cele mai interesante locuri în care a petrecut Crăciunul, despre mania noastră de-a sta la cozi şi de-a mânca până la refuz de sărbători, ce iartă şi ce nu de Crăciun şi dacă mai crede în Moş Crăciun.

 

Spre seară, Adrian Ursu a pregătit o ediţie cu totul specială a emisiunii Secvenţial, ora 17.00, unde îl va avea invitat pe Mihai Bendeac, actorul care a uimit publicul prin show-urile sale ieşite din comun.

 

De la ora 19.00, Punctul de Întâlnire vă oferă o analiză de excepţie a vieţii politice româneşti. Profesorul Bogdan Teodorescu, într-un dialog cu Radu Tudor, va vorbi despre putere, opoziţie şi comportamentul poporului român.

 

Seara de duminică continuă cu două reportaje marca În premieră. La târgurile de Crăciun din Occident, marea atracţie sunt românii: vinul românesc e cel mai bun, la cârnaţii făcuţi de români e coadă, prăjiturile româneşti înnebunesc simţurile nemţilor, iar artizanii noştri îi uimesc pe occidentali. De Crăciun, toată lumea ne iubeşte.

 

Cel de-al doilea material vorbeşte despre solidaritatea umană: „Bună, mă numesc Laura, am 14 ani, sunt clasa a VIII-a şi locuiesc în Bucureşti. Cu ocazia sărbătorilor, m-am gândit să-ţi fac un mic pacheţel, pe care ţi-l dăruiesc cu multă dragoste şi sperând ca anul acesta, de sărbători, să fii mai fericită. Sărbători fericite şi un an cât mai bun pentru tine şi familia ta! Te pup.”. Impresionaţi de copiii care trăiesc pe groapa de gunoi de lângă Cluj, 150 de elevi din Bucureşti le-au dăruit acestora cadouri de Crăciun. O poveste emoţionantă, „În premieră”, duminică, la ora 21.00, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Antena 3 Crăciun
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close