Antena 3 CNN Actualitate Media Cu cât a plătit-o TVR pe Andreea Marin? "Asta nu face parte din codul moral al unui om de presă"

Cu cât a plătit-o TVR pe Andreea Marin? "Asta nu face parte din codul moral al unui om de presă"

Cu cât a plătit-o TVR pe Andreea Marin? "Asta nu face parte din codul moral al unui om de presă"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    27 Mar 2014   •   17:10

Andreea Marin câştiga 16.000 de euro pe fiecare ediţie din emisiunea pe care o realiza la TVR, dezvăluie Lucia Hossu Longin, membru în conducerea TVR.

Atunci când TVR a redus onorariul vedetei la 12.000 de euro, Andreea Marin s-a supărat şi a plecat, a mai spus Lucia Hossu Longin. Costurile cu fiecare emisiune se ridicau la 64.000 de euro, dar iniţial Andreea Marin a solicitat 80.000 de euro.

Andreea Marin, 16.000 de euro pe ediţie
 
"Andreea Marin primea 16.000 de euro doar onorariul ei pe săptămână. Conţinutul emisiunii nu justifica banii. Ne-am opus la sumele exorbitante cerute de Andreea Marin... 20.000 de euro e mult. Am votat pentru proiectul ei, dar am avut multe observaţii şi am cerut reducerea banilor. Cifra de 16.000 de euro pe ediţie e oficială, iar când a fost redusă la 12.000 de euro pe ediţie, ea a plecat. Probabil s-a considerat jignită, ofensată. Emisiunea era grea, dar un documentarist munceşte trei luni pentru un film sau o investigaţie şi primeşte o sumă de râsul curcilor. S-a dorit divertisment de calitate, dar după primele ediţii s-a văzut că nu era chiar ce se aştepta", a spus Lucia Hossu Longin, membru CA al TVR, potrivit ring.ro.

În plus, emisiunii i-a fost alocat un întreg etaj din turnul TVR, plus logistica aferentă, în condiţiile în care în care doar câţiva angajaţi din televiziunea publică au lucrat la proiect, restul făcând parte din echipa exclusivă a Andreei Marin.
 
"De ce trebuie să vină Andreea Marin cu o echipă, când TVR are angajaţi care pot face totul? De ce să ocupi un etaj întreg, logistică, pentru ce? Şi-a impus echipa ei, de la director de producţie la nu ştiu câţi regizori. Au fost goniţi oamenii de la etajul cinci al turnului şi împrăştiaţi peste tot ca să se instaleze ea cu echipa ei. Au lucrat cu ea doar unu sau doi angajaţi ai TVR. Ni s-a spus că aşa lucrează Andreea Marin, că ea pune condiţiile, că vine cu echipa ei şi trebuie să i se dea etajul, birourile, calculatoarele. Înţeleg că la pretenţiile ei nu se putea răspunde, că erau deplasate când TVR e financiar la pământ. Asta nu face parte din codul moral al unui om de presă. Ea şi-a încasat banii, iar oamenii ei mai au de primit o sumă mică", a mai spus Lucia Hossu Longin.

Citiţi şi Andreea Marin, încă un proces după ce s-a vorbit despre banii pe care îi lua de la TVR
 

×
Subiecte în articol: Andreea Marin TVR
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close