Antena 3 CNN Economic Black Friday 2019: Reduceri eMAG la frigidere durabile și silențioase

Black Friday 2019: Reduceri eMAG la frigidere durabile și silențioase

Black Friday 2019: Reduceri eMAG la frigidere durabile și silențioase
07 Noi 2019   •   14:23

Black Friday 2019: Emag.ro are oferte pentru diferite tipuri de frigidere, potrivite atat pentru cei care au o bucatarie ingusta, cat si pentru cei care au nevoie de un spatiu de depozitare generos.

Black Friday 2019: Reduceri eMAG la frigidere. In aceasta perioada magazinul online emag.ro pune la bătaie frigidere la prețuri foarte mici.

Cel mai important aspect la un frigider este durabilitatea și silențiozitatea. 

Le găsiți pe toate aici.

Black Friday 2019: eMAG reduceri. Frigidere rezistente  

Cei care au nevoie de un frigider cu o capacitate medie de depozitare au acum șansa de a achiziționa unul mai ieftin cu o treime decat pretul obisnuit.

Frigiderul cu doua usi Beko RDSA310M20XP, cu un volum de 306 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 175,4 cm, Safety Glass, XXL Bottle, fabricat din inox, are o reducere de 30% in campania eMAG reduceri frigidere.

Cu ajutorul functiei Auto defrost scapi de grija formarii ghetii in interiorul aparatului frigorific, iar rafturile safety glass din sticla securizata sunt rezistente pana la 25 kg si compartimenteaza in mod  ideal spatiul disponibil.

Frigidere eMAG aici.

Black Friday 2019: Reduceri eMAG. Frigidere durabile 

Daca aveti o bucatarie mai ingusta si nu aveti nevoie de un spatiu de depozitare foarte mare, atunci merita sa va ganditi serios la achizitionarea frigiderului cu 2 usi Arctic AD54240P+, cu un volum de 223 de litri, clasa A+ de eficienta energetica si inaltimea de 146.5 de cm.

Frigiderul are un compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor si un termostat ajustabil usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala.

De asemenea, frigiderul beneficiaza de rafturi ajustabile pozitionate pe usa, dedicate depozitarii recipientelor de diverse dimensiuni precum borcane sau sosuri.

Garnitura usilor contine aditivi speciali ce protejeaza frigiderul impotriva bacteriilor si a mucegaiului. Pastrezi mancarea in conditii de maxima igiena, prelungind totodata durata prospetimii alimentelor.

Frigidere de la eMAG aici.

Black Friday 2019: Reduceri eMAG la frigidere ieftine

Compartimentul spatios iti ofera acces rapid prin sistemul rotativ de deschidere al cutiei, pastrand fructele si legumele in cele mai bune conditii.

Directia in care se deschid usile frigiderului poate fi schimbata, in functie de restrictiile spatiului. Usile pot fi montate in partea stanga sau in dreapta datorita designului inovativ si a balamalelor laterale suplimentare.

Pentru toate reducerile intrați aici.

×
Subiecte în articol: reduceri emag frigidere
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close