Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG la televizoare OLED. Trei oferte de neratat azi

Reduceri eMAG la televizoare OLED. Trei oferte de neratat azi

Reduceri eMAG la televizoare OLED. Trei oferte de neratat azi
01 Oct 2019   •   11:43

Reduceri eMAG la televizoare OLED. Dacă sunteți în căutarea unui televizor nou, din categoria OLED, oferta prezentată în acest articol vă va ajuta.

Dacă vreți să cumpărați un televizor performant și inteligent cu o reducere de peste o treime din prețul original, intrați aici.

Gama de reduceri eMAG la televizoare OLED este una foarte avantajoasă în aceste zile. 

Reduceri eMAG la televizoare OLED. Top 3

1. Televizor OLED Smart Android Philips, 139 cm

Cu Philips Ambilight, filmele si jocurile sunt mai captivante. Ecranul va parea mai mare decat este. LED-urile inteligente de pe marginile televizorului proiecteaza culorile de pe ecran pe pereti si in camera, in timp real. Obtii iluminare ambientala perfect sincronizata. Şi inca un motiv sa-ti iubesti televizorul.

Philips P5 Perfect Picture Engine ofera o imagine la fel de superba precum continutul care iti place. Detaliile au simtitor mai multa adancime. Culorile sunt vii, iar tonurile pielii arata natural. Contrastul este atat de clar incat vei simti toate detaliile. Iar miscarea este atat de lina, incat nu vei pierde niciodata din vedere mingea, indiferent de cat de rapid este jocul.

Puteți achiziționa acest model din seria de reduceri eMAG la televizoare de aici.

Reduceri eMAG la televizoare. Top 3

2. Televizor OLED Smart Panasonic, 139 cm

Aceste televizoare cu design uimitor redau imagine si sunet incredibile. Acestea imbina capacitatile de contrast fara egal ale tehnologiei ecranelor OLED HDR 4K cu noul procesor video Studio Colour HCX, reglat de catre cineasti veritabili de la Hollywood, pentru a se asigura ca dvs. va bucurati de imagini care se ridica la nivelul viziunii creatorului acestora.

Nuante de negru profunde si bogate si o redare fidela a culorilor Televizoarele OLED sunt sisteme cu autoiluminare care regleaza individual 8 milioane de pixeli. Acestea controleaza intensitatea iluminarii in functie de nivelul fluxului de curent electric. Atunci cand nu este prezent curentul electric, nu se emite lumina, ceea ce permite o redare uimitoare a nuantelor de negru profunde si bogate, precum si un raport de contrast optim.

Îl găsiți, cu o reducere de 35%, aici.

3. Televizor OLED Smart LG, 164 cm

Televizorul LG OLED asigura un negru perfect cu peste 8 milioane de pixeli cu autoiluminare care isi pot controla in mod individual luminozitatea.

Sistemul webOS redefinit si Magic Remote va poarta intr-o lume infinita de continut premium de la cei mai populari furnizori de divertisment.

Și acest model, aflat în gama de reduceri eMAG la televizoare OLED, are un discount consistent, de 43%.

Îl puteți achiziționa de aici.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close