Antena 3 CNN Economic Oferte eMAG.ro la sisteme audio. Top 5 reduceri de azi

Oferte eMAG.ro la sisteme audio. Top 5 reduceri de azi

Oferte eMAG.ro la sisteme audio. Top 5 reduceri de azi
05 Feb 2018   •   11:21

Oferte eMAG.ro la sisteme audio. Dacă sunteți în căutarea unui sistem audio, magazinul online eMAG vă oferă numeroase soluții foarte avantajoase.

Printre cele mai populare oferte de început de an pe emag.ro sunt cele la sisteme audio. În gama de reduceri eMAG sunt incluse produse de o calitate excepțională, precum cele produse de Sony, Panasonic, Akai sau Philips. 

Dacă vreți să cumpărați astăzi un sistem audio cu o reducere consistentă, intrați aici.

Oferte eMAG.ro sisteme audio

1. Sistem Audio Sony SHAKE-X70 High Power

LDAC este o noua tehnologie audio de la Sony care va permite sa va bucurati de un sunet wireless de cea mai inalta calitate prin tehnologia Bluetooth. Deoarece transmite de 3 ori mai multe date, LDAC ofera o experienta mai intensa de auditie wireless.

Boxele cu LED-uri sunt prevazute cu diferite modele de culori, care variaza de la alb pur la curcubeu. Sincronizarea cu ritmul, puterea si viteza afisajului cu lumini se potrivesc cu ambianta muzicala si cu atmosfera.

Pentru a cumpăra acest produs cu un discount important, intrați aici.

2. Sistem audio Panasonic SC-PMX152EGS

Fiecare aspect al noii tehnologii LincsD-Amp inovatoare din generatia a 3-a aferente modelului PMX150 este conceput sa asigure un sunet mai rafinat si mai pur. 

Aceasta poate corecta fluctuatiile si distorsiunile; o sursa de alimentare cu baterie virtuala elimina interferentele pe care le cauzeaza sursele de alimentare normale; iar tehnologia de amplificare variabila imbunatateste claritatea la nivelurile scazute de volum.

Profitați de această ofertă aici.

Oferte eMAG.ro sisteme audio

3. Sistem boxe 5.1 Heco Ambient

Satelitii cu carcasa de alumniu au o constructie pe 2 cai si sunt echipati cu un difuzor de bass de 75 mm de tip Klippel-optimised si un tweeter de 20 mm. Boxa centrala este dotatata cu un difuzor aditional de medii/bass, pentru reproduce cat mai clar si natural vocile, dialogul.

Intregul sistem audio beneficiaza de cele mai noi tehnologii, cu performante excelente atat pentru muzica cat si pentru filme.

Puteți cumpăra acest sistem cu o reducere de aproape 30 la sută aici.

4. Sistem audio Akai AHT-38A5

Un sistem aduio foarte competent, cu display VFD și sistem dual, puteți asculta muzică prin USB, Bluetooth, Radio sau card SD. 

Sistemul audio Akai face parte dintre produsele resigilate de la eMAG, iar reducerea este pe măsură.

Puteți profita de discount aici.

Oferte eMAG.ro sisteme audio

5. Sistem audio Philips NTX400/12

RMS se refera la radacina patrata a mediei aritmetice care este o unitate de masura tipica pentru puterea sonora, sau mai bine spus, puterea electrica transferata de la un amplificator audio la o boxa, care este masurata in wati. Valoarea puterii electrice furnizate in boxa si sensibilitatea acesteia determina puterea sonora care este generata. 

Dacă vreți să beneficiați de oferta eMAG.ro la acest sistem audio, intrați aici.

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close