Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri la televizoare. Trei oferte speciale la aparate Samsung

eMAG reduceri la televizoare. Trei oferte speciale la aparate Samsung

eMAG reduceri la televizoare. Trei oferte speciale la aparate Samsung
02 Aug 2018   •   08:41

eMAG reduceri la televizoare. Dacă doriți să cumpărați un aparat TV Samsung foarte performant, cu o reducere uriașă de preț, acum este momentul să acționați.

Magazinul online eMAG pune la bătaie mai multe televizoare Samsung la prețuri foarte avantajoase. Pentru a profita de discount-urile oferite pe emag.ro, intrați aici.

În acest articol vă recomandăm trei modele TV realizate de compania coreeană Samsung, toate cu diagonala de cel puțin 100 de centimetri.

eMAG reduceri la televizoare Samsung. Top 3

1. Televizor QLED Curbat Smart Samsung, 123 cm, 49Q7C, 4K Ultra HD

Un motor mai puternic pentru imagini perfecte. Q Engine este mai rapid decat inainte, analizand continutul de pe ecran pentru a-ti oferi o imagine optima intotdeauna.

Foloseste inteligent spatiul din camera. Cu un singur cablu optic aproape invizibil, te poti conecta la toate dispozitivele, fara cabluri incurcate.

Q8C se monteaza perfect de perete, fara sa ramana spatiu intre cele doua. Superb din toate unghiurile, se potriveste de minune in living.

Dacă vreți să economisiți 4.500 de lei la achiziționarea acestui televizor, intrați aici.

eMAG reduceri la televizoare Samsung Ultra HD

2. Televizor LED Smart Samsung, 189 cm, 75MU6102, 4K Ultra HD

Experimenteaza detalii vii cu rezolutia de 4 ori mai mare decat a unui televizor HD. Tot ceea ce privesti va arata mai bine datorita culorilor si luminozitatii realiste.

UHD Dimming imparte ecranul in portiuni separate pentru a optimiza culoarea, claritatea si nivelurile de negru profund si alb imaculat pentru contrastul perfect.

Pentru reducerea de 42 la sută din prețul original, intrați aici.

eMAG reduceri la televizoare Samsung LED

3. Televizor LED Smart Samsung, 100 cm, 40MU6102, 4K Ultra HD

Priveste imagini in detalii realiste. Vei avea parte de o adevarata experienta HDR cu luminozitate impresionanta si umbre pline de detalii.

Ai controlul suprem in mainile tale. Controleaza toate dispozitivele conectate cu o singura telecomanda. Cu functia Control vocal, navigarea va fi mai usoara.

Acest televizor Samsung beneficiază de o reducere de 40 la sută pe eMAG. Îl găsiți aici.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close