Antena 3 CNN Politică Emil Boc, în contradicţie cu Traian Băsescu: Viaţa ne va obliga să ajungem la egalizarea vârstei de pensionare (VIDEO)

Emil Boc, în contradicţie cu Traian Băsescu: Viaţa ne va obliga să ajungem la egalizarea vârstei de pensionare (VIDEO)

Emil Boc, în contradicţie cu Traian Băsescu: Viaţa ne va obliga să ajungem la egalizarea vârstei de pensionare (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
08 Oct 2010   •   13:49

Până în 2030 viaţa ne va obliga să ajungem la egalizarea vârstei de pensionare, a declarat Emil Boc. Premierul l-a contrazis astfel pe preşedintele Traian Băsescu, care joi a refuzat să promulge legea pensiilor, pe motiv că prevederea referitoare la egalizarea vârstei de pensionare între bărbaţi şi femei nu este una corectă din punctul de vedere al realităţii socio-economice.

"Până în 2030 viaţa ne va obliga să ajungem la egalizarea vârstei de pensionare. Oricum, decizia în acest sens este la mâna Parlamentului", a declarat Boc, potrivit Mediafax.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a comentat decizia şefului statului de a retrimite Parlamentului Legea pensiilor şi a declarat că este ?o mână întinsă opoziţiei?. Aceasta a precizat că reprezentanţii opoziţie au şansa de a-şi corija comportamentul.

Emil Boc: Vom ajunge la egalizarea vârstei de pensionare

Primul-ministru Emil Boc şi preşedintele Camerei Deputaţilor participă vineri, la Poiana Braşov, la reuniunea liderilor PDL cu primarii de comune ai Partidului Democrat Liberal.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, joi, că a hotărât să nu promulge Legea pensiilor şi să o retrimită în Parlament. Şeful statului şi-a motivat decizia prin faptul că prevederea referitoare la egalizarea vârstei de pensionare între bărbaţi şi femei nu este una corectă din punctul de vedere al realităţii socio-economice în care se află România. În urmă cu circa două săptămâni, şeful statului declara, însă, că acest egalizarea vârstei de pensionare este necesară.

Traian Băsescu: Egalizarea vârstei de pensionare nu e corectă

Antena3.ro

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close