Emisiunea din data de Vineri, 16 Martie 2012

16 Mar 2012   •   23:00
Emisiunea din data de Vineri, 16 Martie 2012
Domnul “ronnie” (postarea din 17 martie 2012 00:28) imi scrie mai jos: “nea moritz era si pictor? mai verifica-ti sursele”. Nea Ronnie, cel putin, inca de la inceputul emisiunii, cand am precizat background-ul sonor, am mentionat muzica lui Moritz Mozkowski pe playlist-ul cu PICTORUL RUS, “fiindca sunt prieten cu rusii” (remember?-vezi reluarea!), Alexander SAIDOFF. Fac precizarea pentru toti cei carora le-a scapat numele acestui pictor fabulos! Scuza-ma, Ronnie, nu la sursele mele trebuie facuta verificarea!


Am revenit! Confirm! Multumesc lui Cristi (postarea 17 Martie 2012 22:16), care imi atrage atentia, de data asta indicand momentul din emisiune, ca am mentionat, o data, numele compozitorului ca fiind cel al pictorului, dupa prezentarea initiala corecta! Scuze, Ronnie!

Asa cum, probabil, ati observat, am permis cateva ore (si, apoi, am retras-o), postarea lui “Daniel” (2012-03-18 05:44:12), care a revenit cu nume, calomnii si aberatii, fara a-si da propriul nume. Nu comentez substanta logica sau “inteligenta” textului postat de Daniel! Cum lesne isi poate da seama oricine, acest forum va fi protejat de aberatii anonime, cu iz de calomnie sau inventii picaresti despre viata personala a unuia sau altuia, pentru amuzamentul unei categorii sociale careia nu i se adreseaza Conexiunile sau forumul emisiunii. Daniel ma intreaba contrariat, in postarea sa: “Va bateti joc de mine, sau ma luati de prost sau cum?” Draga Daniel Doe, nu este nevoie sa te iau “de prost”! Aici, natura te-a inzestrat, in suficienta masura, ca sa nu fie niciun dubiu! Ai gresit (sau poate ai inventat) starea civila a persoanelor la care te referi, nu stii (sau te faci ca nu stii) ca nu am participat, niciodata, la comisiile din facultate, care au organizat concursurile pentru promovarea in pozitia de cadru didactic, inclusiv pozitia la care te referi, cu trimitere directa la asistentul meu. Asadar, nu stii (sau te faci ca nu stii) ca, intr-o astfel de pozitie, nu poti ajunge decat prin concurs! Bref: Postarile tale, daca vor mai fi, vor fi lasate, posibil (dar, nu garantat), o ora, doua, daca nu promoveaza limbaj licentios sau inventii de natura sa lezeze nejustificat demnitatea unor persoane reale, la care ai face referire! Apoi, vor fi retrase! Altfel, nu vor fi permise deloc!

Dupa studentul meu, Daniel Doe, care descoperise cum promovam, pe pile si incompetenta, asistentii la Universitate si ce altfel de relatii mai aveam pe acolo, a aparut si studentul Rima Doe (postarea 23 Martie 2012 00:57), care a descoperit cum promovam jurnalistii, pe bani, la Trustul Intact (Rima Doe stie de "Impact")! Avand in vedere ca Rima Doe se refera exclusiv la persoana mea cea corupta, fara a implica si alte persoane, e o placere sa-l gazduiesc pe acest forum si sa-l mentionez in emisiunea de vineri. Urmatorul student Doe 3 ne va informa, presupun, despre cum am devalizat Banca Angliei! Il vom primi cu drag pe forum, ca sa stiti si dvs cu cine aveti de-a face (ma refer la mine, evident)! N-am nicio indoiala ca si urmatorul student (Doe 3) va face referire la “lipsa de curaj” a subsemnatului! Hm, se vede ca au avut acelasi profesor! Nu, nu ma refer la mine, eu ii invat altceva pe studenti!x close