Antena 3 CNN Actualitate Adrian Ursu, despre declaraţiile ipocrite ale lui Traian Băsescu

Adrian Ursu, despre declaraţiile ipocrite ale lui Traian Băsescu

Adrian Ursu, despre declaraţiile ipocrite ale lui Traian Băsescu
27 Apr 2013   •   19:24

În cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "Exces de putere", Oana Stancu şi Adrian Ursu au discutat împreună cu invitaţii despre raportul de activitate al lui Traian Băsescu.

Jurnalistul Adrian Ursu a vorbit despre ipocrizia din discursul lui Traian Băsescu. “Un raport pe care nu cred că cineva l-a privit cu încredere, câtă vreme era construit pe premise fase, atât de false încât a şi debutat cu o oroare considerabilă. (...) Premisele toate au fost false, cea mai scandaloasă, după părerea mea, fiind aceea cu spitalele."

"Să vii să plângi de mila celor care trebuie să aibă de a face cu sistemul sanitar din România, după ce tu însuţi ai apelat la sistemul sanitar din altă ţară, pentru că nu aveai încredere în ăsta, după ce tu însuţi au patronat închiderea efectivă de spitale, după ce tu însuţi ai blocat acea ordonanţă dementă care a blocat angajările în sistemul sanitar... După asta, să vii să pozezi ipocrit în cel care se îngrijeşte şi îngrijorează, subminează orice credibilitate a demersului lui", a declarat jurnalistul Adrian Ursu. 




×
Subiecte în articol: Exces de putere oana stancu Adrian Ursu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close