Antena 3 CNN Politică Alexandru Faur, salvatorul financiar al Elenei Udrea, a dispărut din peisaj. Un deznodământ şocant, marca „Exces de Putere“

Alexandru Faur, salvatorul financiar al Elenei Udrea, a dispărut din peisaj. Un deznodământ şocant, marca „Exces de Putere“

Alexandru Faur, salvatorul financiar al Elenei Udrea, a dispărut din peisaj. Un deznodământ şocant, marca „Exces de Putere“
Sursa foto: Foto: INTACT Images
04 Iun 2012   •   04:14

Alexandru Faur, cel care a salvat-o pe Elena Udrea de creditul în valoare de 3,3 milioane de euro care îi provoca insomnii, a dispărut din peisajul românesc. Un personaj monden, un om foarte activ în cluburile bucureştene, cunoscut în lumea vedetelor, este acum de negăsit. Un deznodământ absolut şocant al uneia dintre cele mai scandaloase afaceri politico - financiare din ultimii ani a fost prezentat sâmbătă seară în emisiunea "Exces de putere", la Antena 3.

Alexandru Faur, cel care a salvat-o pe Elena Udrea de credit, a dispărut pur şi simplu din peisaj.

Faur este angajat la un magazin de lux de pe Calea Victoriei deţinut de iubita lui Puiu Popoviciu. Este prieten cu Alin Negulescu, la rândul lui în relaţii cu firma lui Popoviciu. De asemenea, iubita lui Alexandru Faur este Anne Vişenescu, fosta soţie a lui Sorin Vişenescu - regele duty-freeurilor.

În urmă cu exact un an, în emisiunea "Exces de putere" era dezvăluită povestea creditului Elenei Udrea de 3,3 milioane de euro pe care îl contractase pentru a cumpăra un teren.

La vremea respectivă, doamna Udrea scăpase însă deja de credit cu ajutorul unui generos intermediar de pe piaţa imobiliară. Alexandru Faur a cumpărat terenul doamnei Udrea cu credit cu tot, iar ipoteca a fost stinsă cu totul.

Preţul a ridicat însă mari semne de întrebare. Preţul maxim al zonei era de 200 de euro pe metru pătrat. Pe site-urile de specialitate figura atunci un alt teren din zonă în vecinătatea celui deţinut de cuplul Udrea-Cocoş. Un preţ care acoperă doar jumătate din creditul Elenei Udrea.

Cum se justifică atunci cadoul de un milion şi jumătate de euro pe care Faur i l-a făcut doamnei Udrea? E o întrebare la care aceasta nu a răspuns nici până astăzi.




×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close