Antena 3 CNN Actualitate Caz tulburător la "Exces de putere". Doi părinți își strigă revolta după moartea fiului lor

Caz tulburător la "Exces de putere". Doi părinți își strigă revolta după moartea fiului lor

Caz tulburător la "Exces de putere". Doi părinți își strigă revolta după moartea fiului lor
18 Oct 2019   •   22:42

Mărturii cutremurătoare ale familiei polițistului mort acum patru ani în urma unei explozii la o fabrică de alcool din Baia Mare.

Părinții care își strigă disperarea au povestit cu lacrimi în ochi că nu au primit nicio informație despre procurorul pe care îl consideră responsabil de moartea băiatului lor.

Acesta a condus percheziția de la fabrica de alcool și a ordonat ca polițiștii să golească un butoi cu alcool care a explodat din cauza unei pomple electrice care nu trebuia folosită în recipiente în care puteau exista vapori de alcool.

Inițial, el a fost scos basma curată, iar dosarul a fost clasat, însă Secția pentru investigarea magistraților l-a pus sub urmărire penală.

Părinții polițistului mort au povestit, vineri, la "Exces de putere", drama cumplită prin care au trecut în toți acești ani și și-au strigat revolta că vinovatul nu a fost încă pedepsit.

"În data de 8 iulie 2015, copilul a fost în tura de noapte, de serviciu. La ora 12.00, ziua, a venit acasă și după o oră l-au rechemat la serviciu. A plecat înapoi și pe la ora 20.00 m-a sunat că este la o fabricăde alcool și de la13.00 până la ora 20.00 nu a mâncat nimic și nu a băut nici apă și era foarte cald în ziua aia.

M-am dus la un magazin alimentar, am luat două baxuri de apă, pâine, salam și i-am dus de mâncare acolo la fabrica unde era la percheziție. Colegul lui de la poartă l-a chemat, a venit cu mașina și i-am dat produsele să le ducă la colegii lui.

Eu m-am întors acasă și după o oră și jumătate m-a sunat un coleg de-al lui că s-a întâmplat un accident, să mă duc la spital. Acolo la spital mi s-a făcut rău, am leșinat. Pe copil l-au dus la București și după cinci zile a decedat. Au trecut patru ani și jumătate și nimeni nu m-a sunat să-mi spună ceva", a povestit tatăl lui Cristian Mihalca, la "Exces de putere".

×
Subiecte în articol: Exces de putere
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close