Antena 3 CNN Politică Ce îi lipsea familiei Băsescu? Traficant de droguri, la nunta Elenei Băsescu

Ce îi lipsea familiei Băsescu? Traficant de droguri, la nunta Elenei Băsescu

Ce îi lipsea familiei Băsescu? Traficant de droguri, la nunta Elenei Băsescu
04 Mar 2016   •   22:09
Ce îi lipsea familiei Băsescu? Poate un traficant de droguri. Așa că, la nunta Elenei Băsescu, din 2012, a fost invitat și un personaj condamnat internațional pentru trafic de droguri, în anul 2001.
 
Este vorba despre Sorin Americanul, pe numele lui adevărat Sorin Mihail Săpunărescu.
 
Dezvăluirea a fost făcută vineri, la emisiunea Exces de putere, de la Antena 3.

Masa cu numărul 64 părea una cu personaje mai puțin cunoscute, printre care Florin Caraiorgu, Octavian Caraiorgu, Adrian Caraiorgu, Sorin Săpunărescu.
 
În anul 2001, Sorin Săpunărescu el deținea cele mai tari cluburi din Constanța și București. Parte a anturajului lui Nicu Gheară, el s-a extins apoi și spre firme de pază.
 
Ulterior, după mai multe investigații, americani au aflat că întreaga operațiune este condusă din România, de la București, de Sorin Săpunărescu.
 
În 2001, el a fost condamnat pentru trafic de droguri la cinci ani și trei luni de închisoare în Germania. Apoi, arestat. 
 
Totuși, el nu a fost niciodată anchetat în România.
 
Centrul pentru Jurnalism Independent venea cu o explicație șocantă! Sorin Americanul figura ca informator al Agenției Naționale Antidrog, cea care îi monitorizează pe toți traficanții de droguri, inclusiv pe cei condamnați ăn străinătate.
 
În prezent, el își desfășoară afacerile în domeniul restaurantelor de lux și al cluburilor de fițe din Herăstrău, fiind acționar la mai multe dintre acestea.
 
Virgil Guran (PNL): E clar că Traian Băsescu e protejat

”E clar că Traian Băsescu e protejat, că nu e posibil ca serviciile să nu aibă informații despre ce a făcut”, a comentat liberalul Virgil Guran, vineri, la Antena 3.
 

×
Subiecte în articol: Elena Băsescu Exces de putere exces de putere cu oana stancu si adrian ursu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close