Antena 3 CNN Politică Elena Udrea, despre dezvăluirile de la "Exces de Putere": Habar nu am cine este acel om, dacă l-oi fi întâlnit vreodată în vreun context

Elena Udrea, despre dezvăluirile de la "Exces de Putere": Habar nu am cine este acel om, dacă l-oi fi întâlnit vreodată în vreun context

Elena Udrea, despre dezvăluirile de la "Exces de Putere": Habar nu am cine este acel om, dacă l-oi fi întâlnit vreodată în vreun context
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Apr 2013   •   18:40

 Oana Stancu a prezentat, sâmbătă seară,  în cadrul emisiunii "Exces de putere", traseul lui Mihai Cristian Sebastian, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării.

 
Cine este Mihai Cristian Sebastian? Este un apropiat al lui Dorin Cocoş, prietenul asumat al preşedintelui Traian Băsescu, numit de curând în funcţia de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, adică mâna dreapta a vicepremierului Liviu Dragnea.
 
Acest post trebuia dat celor de la PNL, mai exact trebuia propus de organizaţia de la Ilfov, însă Grigore Trache, cel nominalizat de liberali, a fost refuzat de premierul Ponta, pentru că a fost implicat în scandalul privind terenurile de la Danubiana.
 
Elena Udrea a precizat, duminică, pe o reţea de socializare, că nu ar fi vrut să "schimbe tonul relaxat şi nepolitic al zilei de astăzi" dar trebuie să precizeze că nu ştie cine este Mihai Cristian Sebastian. 
 
"Pur şi simplu precizez că nu îl cunosc pe cel care ar fi "omul meu" la MDRA! Habar nu am dacă l-oi fi întâlnit vreodată în vreun context, dar sigur nu datorită mie este omul în funcţia de la Ministerul Dezvoltarii."
 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close