Antena 3 CNN Actualitate Exces de putere: Emil Boc şi Ioan Rus, capii aceleiaşi mafii de la Cluj

Exces de putere: Emil Boc şi Ioan Rus, capii aceleiaşi mafii de la Cluj

Exces de putere: Emil Boc şi Ioan Rus, capii aceleiaşi mafii de la Cluj
25 Sep 2015   •   21:55

Oana Stancu Zamfir a prezentat, în ediţia de vineri a emisiunii "Exces de putere", cum au fost facilitate afacerile familiei ministrului demisionar de la Transporturi, Ioan Rus, de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Oana Stancu Zamfir a prezentat, la Antena 3, schemele prin care ginerele lui Rus, Vasile Puşcaş, a reuşit să pună mâna pe contracte avantajoase cu statul român.

Presa locală scrie despre Vasile Puşcas că "primeşte condiţii preferenţiale de la Boc", după ce ginerele lui Rus "a primit o autorizaţie de construire pentru un mall de 15 etaje înainte ca acesta să pregătească drumul de legătură pentru o astfel de construcţie".

"Autorizaţia a primit-o la doar două zile după cea de drum, ambele fiind emise de Primăria Cluj-Napoca. Subordonaţii lui Boc i-ar fi putut cere lui Vasile Puşcaş să finalizeze întâi drumul şi apoi să demareze construcţia", scriau jurnaliştii clujeni.

Mai mult, Oana Stancu Zamfir a arătat că regiile de la Cluj, aflate în subordinea lui Emil Boc, au solicitat în cererile lor achiziţionarea mai multor autoutilitare MARCA FORD, deşi nu ar fi fost legal să facă acest lucru.

"Vor autoutilitare Ford, în condiţiile în care Ioan Rus este singurul dealer Ford din acea zonă", a spus Oana Stancu Zamfir.


×
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close