Antena 3 CNN Actualitate Exces de putere. Juncker l-a lăsat gol pe Iohannis

Exces de putere. Juncker l-a lăsat gol pe Iohannis

Exces de putere. Juncker l-a lăsat gol pe Iohannis
Sursa foto: foto: captura Antena 3/ Agerpres
11 Ian 2019   •   21:39

Cu puțin timp înainte de vizita celor mai importanți oameni din Europa la București, Klaus Iohannis îi trimitea premierului Viorica Dăncilă două scrisori cu privire la numirile miniștrilor de la Transporturi și Dezvoltare.

Citește și: Juncker: Aş vrea să înceteze problemele şi intrigile interne din România. Când prezidezi Uniunea Europeană trebuie să uiţi problemele de politică internă

Astfel, Guvernul a mers ciuntit la ceremonia care a marcat începerea Preşedinţiei române a Consiliului UE, fără două posturi importante, între care unul de vicepremier.

În aceste condiții, vineri, Jean-Claude Juncker a venit cu o declarație de pace însoțită, pe deasupra, în mod supărător pentru președintele Klaus Iohannis și susținătorii săi, și de laude la adresa premierului Dăncilă și de exprimarea încrederii pe care o are în aceasta, inclusiv că va face pace în România.

"Domnul Juncker l-a lăsat gol-goluț pe domnul Iohannis. Ne cerem scuze, sunt imagini care vă pot afecta, mai ales la această oră. Ar fi trebuit să pune avertismentul de pudoare, pentru că, nu-i așa, gol-goluț, Klaus Iohannis nu e ușor de suportat", a spus Adrian Ursu.

Citește și: Întâlnire între premierul Dăncilă și președintele Comisiei Europene. Juncker: Aș vrea ca România să intre în spațiul Schengen

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close