Antena 3 CNN Actualitate Exces de Putere. Lider PMP, intermediarul şpăgilor. Udrea nu a mâncat usturoi

Exces de Putere. Lider PMP, intermediarul şpăgilor. Udrea nu a mâncat usturoi

Exces de Putere. Lider PMP, intermediarul şpăgilor. Udrea nu a mâncat usturoi
10 Apr 2015   •   23:02

Invazie de PMP-işti în dosarele cu ANRP. Sebastian Moise, secretarul executiv al PMP, a fost intermediarul şpăgilor din dosarul despăgubirilor pentru imobile supraevaluate la ANRP. Asta a declarat Dorin Cocoş anchetatorilor.

În 4 martie, Dorin Cocoş a formulat un denunţ, prin care a arătat că în 2010 a purtat o discuţie cu verii Nicolae şi Constantin Slav şi cu Răzvan Constantin Dumitrescu, cărora le-a spus că vrea să cumpere drepturi litigioase rezultate din dosare de despăgubire de la anumite persoane care parcurseseră, în prealabil, procedura de judecată şi aveau soluţii favorabile emise de către Curtea de Apel Bucureşti, rămase definitive, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Despre aceste drepturi litigioase, Dorin Cocoş le-a spus procurorilor că a aflat de la fiul lui, Alin Cocoş, care, la rândul lui, ştia aceste informaţii de la Sebastian Moise. Intermediarul tranzacţiilor a fost Moise, care i-a transmis, prin Alin Cocoş, pretenţiile financiare ale vânzătorilor de drepturi litigioase pentru unele imobile situate în judeţul Argeş.

Sebastian Moise este băiatul liderilor romilor din Dâmboviţa.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close