Antena 3 CNN Actualitate Exces de putere. Monica Macovei, căzută lată. "Imagini care vă pot afecta emoțional!"

Exces de putere. Monica Macovei, căzută lată. "Imagini care vă pot afecta emoțional!"

Exces de putere. Monica Macovei, căzută lată. "Imagini care vă pot afecta emoțional!"
Sursa foto: foto: Pixabay.com
05 Oct 2018   •   21:19

Adrian Ursu a difuzat, vineri, la Exces de putere, imagini-șoc cu Monica Macovei în avion.

"Probabil mulți ați remarcat la Strasbourg opiniile vehemente ale unor reprezentanți ai României, culmea contra României, deși ei se cheamă că ar fi reprezentanți ai României.

S-a detașat dintre ei doamna Monica Macovei. S-a detașat, însă, nu numai în plen - s-a detașat și în avion, pentru că doamna Monica Macovei, fiind un om de anvergură europeană, transfrontalieră, nu a ocupat un singur loc, ci trei.

Urmează, vă avertizez, niște imagini care vă pot afecta pe viață! E un avertisment pe care ne obligă bunul simț să-l punem pe ecran.

Sunt imagini surprinse în aeronava cu care se întorcea acasă doamna Monica Macovei, imagini surprinse de unii pasageri care au fost și mirați să descopere un personaj atât de important într-o postură atât de... naturală", spus Adrian Ursu.

Adrian Ursu a găsit și explicația pentru faptul că Monica Macovei era atât de istovită.

"Avusese o activitate intensă chiar depășindu-și limitele. Și nu o spun eu, ci o spune cel care a condus ședința din plenul Parlamentului European. A depășit orice limită doamna Monica Macovei, cele de timp, deocamdată, după cum spune cel care a prezidat ședința".

Monica Macovei și-a făcut un obicei din a se face extrem de comodă în avion. Imaginile cu ea ocupând trei locuri în timp ce doarme dusă nu sunt singurele din această categorie.

Iată cum a mai fost surprinsă Macovei cu altă ocazie:

×
Subiecte în articol: Monica Macovei Exces de putere
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close