Antena 3 CNN Actualitate Exces de putere: Motivul pentru care Ioana Băsescu a ascuns timp de 6 ani documentele privind achiziţia penthouse-ului de la Popoviciu

Exces de putere: Motivul pentru care Ioana Băsescu a ascuns timp de 6 ani documentele privind achiziţia penthouse-ului de la Popoviciu

Exces de putere: Motivul pentru care Ioana Băsescu a ascuns timp de 6 ani documentele privind achiziţia penthouse-ului de la Popoviciu
20 Mar 2015   •   22:10

Oana Stancu a dezvăluit, în ediţia de vineri seară a emisiunii "Exces de putere", că fiica fostului preşedinte, Ioana Băsescu, a cumpărat, de fapt, penthouse-ul de la Puiu Popoviciu în 2010, şi nu în 2008, aşa cum ea însăşi a declarat presei, în repetate rânduri.

Potrivit documentului prezentat de Oana Stancu, la Antena 3, "vânzătoarea a emis pentru întreg preţul factura fiscală nr.720/4.11.2010".

"Adică a stat din 2008 în apartamentul lui Popoviciu, deşi nu plătise", a completat Oana Stancu.

Ioana Băsescu afirma, în 2009, într-o intervenţie la emisiunea lui Adrian Ursu la Realitatea TV, că a cumpărat luxosul imobil pe care ar fi plătit 544.000 de euro, plus TVA, fără finisaje.

În 2011, unul dintre locatarii lui Popoviciu avea să o dea de gol, într-o declaraţie pentru “Exces de putere", arătând că preţul real al locuinţei era, la acea vreme, de 1,5 milioane de euro.

Ioana Băsescu a justificat suma impresionată cu care şi-a achiziţionat acest penthouse prin “vânzările anterioare" ale imobilelor deţinute. Fiica fostului preşedinte a arătat că, după fiecare tranzacţie, i-ar mai fi rămas “şi câte un rest'.

Ioana Băsescu a promis atunci să probeze cu documente banii pe care i-a investit în aceste imobile. Nu a făcut-o nici până astăzi.



×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close