Antena 3 CNN Actualitate Exces de Putere. Regele asfaltului din Banat a luat frica DNA

Exces de Putere. Regele asfaltului din Banat a luat frica DNA

Exces de Putere. Regele asfaltului din Banat a luat frica DNA
31 Iul 2015   •   23:19

Primăria Sânnicolau Mare a patentat o nouă metodă de mascare a furtului din bani europeni – reparații la lucrări care nu au fost niciodată executate, dar au fost plătite, scrie pressalert.ro.

Cel mai important proiect de investiții derulat de administrația condusă de fostul pedelist, actual liberal, Dănuț Groza a fost unul de 83,6 milioane lei, finanțat din fonduri europene și având ca obiect modernizarea şi reabilitarea infrastructurii urbane a oraşului Sânnicolau Mare prin realizarea de drumuri orăşeneşti şi trotuare, sisteme de gestionare a apelor pluviale de suprafaţă, modernizare parcuri.

a fost cel mai mare contract semnat de ministrul Elena Udrea în Timiș, cu totul întâmplător în orașul unde Traian Băsescu și-a anunțat candidatura pentru cel de al doilea mandat.

Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2015/07/exclusiv-primaria-sannicolau-mare-a-platit-din-fonduri-europene-in-2012-lucrari-neefectuate-firmei-confort-vezi-manevra-tupeista-prin-care-se-incearca-acoperirea-fraudei-dupa-trei-ani-foto-si-vid
Acesta a fost cel mai mare contract semnat de ministrul Elena Udrea în Timiș, în orașul unde Traian Băsescu și-a anunțat candidatura pentru cel de-al doilea mandat.

În urma licitaţiilor, contractul a fost împărțit între firme apropiate PDL. Una dintre zone a fost adjudecată de Confort SA, a regelui asfaltului din vestul României, Georgică Cornu, la vremea respectivă unul dintre campionii naționali la contractele cu statul.

Primăria Sânnicolau Mare a și plătit din lucrări. Astfel, în iulie 2012, Confort SA a trimis o factură de aproape 2,9 milioane lei pentru lucrările efectuate în luna anterioară.

Deși aceste lucrări apar făcute din mai 2012, dacă mergi acum, la trei ani de la efectuarea plăților, pe respectivele străzi constați că situația reală este cu totul alta. Șanțurile de evacuare a apelor pluviale nu există pe niciuna din aceste străzi, lucru confirmat de cei care locuiesc pe străzile respective.

Într-o intervenţie în emisiunea Exces de Putere, Georgică Cornu a declarat că totul "este o mare minciună".






 

 

 

 

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close