Antena 3 CNN Actualitate Media Oana Stancu: Ponta uită că a venit la putere sintetizând mesajul "Scăpaţi-ne de Băsescu!"

Oana Stancu: Ponta uită că a venit la putere sintetizând mesajul "Scăpaţi-ne de Băsescu!"

Oana Stancu: Ponta uită că a venit la putere sintetizând mesajul "Scăpaţi-ne de Băsescu!"
03 Apr 2013   •   13:37

Oana Stancu, realizatorul emisiunii "Exces de putere", a comentat nominalizările premierului Victor Ponta la conducerile Parchetelor, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, amintindu-i acestuia că "a venit la putere, împreună cu USL, pe un vot politic extrem de negativ împotriva lui Traian Băsescu".

"Pierderile sunt atât de mari încât pur şi simplu îmi este de neînţeles gestul lui Ponta. Primul-ministru uită că nu a venit la putere împreună cu USL-ul pentru că au beneficiat de încrederea electoratului în el. Au venit la putere pe un vot politic extrem de negativ împotriva lui Traian Băsescu", a declarat Oana Stancu la Antena 3.

Ei a venit la putere sintetizând mesajul oamenilor: "Scăpaţi-ne de Băsescu!", care înseamnă şi "scăpaţi-ne de sistemul lui Băsescu", a comentat Oana Stancu.

Laura Kovesi a fost propusă pentru funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), iar Tiberiu Niţu a fost propus ca procuror general al parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Antonescu: Dacă Ponta vrea să o desemneze pe Kovesi la DNA, eu MĂ OPUN

Premierul Victor Ponta, aflat la festivităţile prilejuite de aniversarea a 163 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, ar fi confirmat că Laura Codruţa Kovesi va prelua şefia DNA.

Ulterior,  Ponta le-a declarat jurnaliştilor că răspunsul său nu vine ca o confirmare a numirii fostului procuror general Laura Codruţa Kovesi la şefia DNA, acesta subliniind că nu a înţeles exact întrebarea care i-a fost adresată de către jurnalişti.



×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close