Antena 3 CNN Actualitate Oana Zamfir și Răzvan Dumitrescu, în Piața Constituției: “Dumneavoastră, telespectatorii, ne-ați dat puterea de a rezista”

Oana Zamfir și Răzvan Dumitrescu, în Piața Constituției: “Dumneavoastră, telespectatorii, ne-ați dat puterea de a rezista”

Oana Zamfir și Răzvan Dumitrescu, în Piața Constituției: “Dumneavoastră, telespectatorii, ne-ați dat puterea de a rezista”
Sursa foto: Foto: VideoNews
19 Feb 2016   •   13:15
Realizatorii emisiunilor Exces de putere și Secvențial, Oana Zamfir și Răzvan Dumitrescu au fost invitații Sabinei Iosub, vineri, la mini-studioul Antena 3 din Piața Constituției, unde este programată să înceapă întâlnirea cu telespectatorii, de la ora 15:00.

OanaZamfir a subliniat cât de importantă a fost susținerea telespectatorilor trustului INTACT de-a lungul anilor.

“Fără să fie nicio exagerare, suntem aici datoriă telespectatorilor noștri, pentru că toate atacurile împotriva noastră din acești ani au fost gândite pentru a ne rupe de ei, pentru a ne scădea audiența și pentru a ne închide gura cu totul. Nu am să uit niciodată plimbarea de la Palatul Cotroceni niciodată și am toată convingerea că ea ne-a salvat de multe rele până astăzi. Avem multe de mulțumit telespectatorilor noștri.”

La rândul său, Răzvan Dumitrescu a explicat că telespectatorii sunt cei care au dat putere trustului INTACT, lucru demonstrași pe ratingurile posturilor TV.

E o familie extrem de numeroasă. Și asta s-a demonstrat și pe audiențele trustului INTACT, care a fost sub asediu și nu ai cum să nu te întrebi cât o să mai reziste acest asediu. Nu ai altă rațiune de a exista fără telespectatori. Forța noastră este forța dumneavoastră, doamnelor și domnilor, este forța dumneavoastră, celor care v-ați uitat la posturile noastre de dimineață până seară. Nu noi suntem cei care au puterea, ci dumneavoastră ne-ați dat puterea de a rezista.”

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close