Antena 3 CNN Politică Prefectul din Ghermăneşti a montat porţi în mijlocul străzii unde locuieşte

Prefectul din Ghermăneşti a montat porţi în mijlocul străzii unde locuieşte

Prefectul din Ghermăneşti a montat porţi în mijlocul străzii unde locuieşte
Sursa foto: Foto: VideoNews
12 Noi 2011   •   20:21

Când eşti prefect ai putea crede că poţi face orice. Dovadă stă şi edilul de Ilfov, Dan Cornel Baranga, care a montat porţi chiar în mijlocul străzii unde locuieşte, după cum s-a dezvăluit în emisiunea "Exces de putere", la Antena 3. Oana Stancu a arătat că oficial, porţile au fost montate pentru reabilitarea drumului. Practic, însă, mai degrabă pentru a feri de ochii curioşilor vila care se construieşte chiar pe malul lacului Snagov.

Pe strada Neajlovului din Ghermăneşti se lucrează de zor. Muncitorii trag tare la doi paşi de gardul impunătoarei vile a prefectului de Ilfov. Au de ridicat o altă casă şi spun că trebuie s-o dea gata în timp record.

Viitor proprietarul pare că ar fi tocmai fiica edilului. Pentru că investiţia nu-i deloc ieftină, prefectul Baranga a găsit şi o metodă inedită de a păzi şantierul: a montat porţi în mijlocul străzii.

Oficial, însă, strada ar urma să fie reabilitată. Cel puţin aşa scrie pe un panou amplasat pe una dintre porţi.

Dan Baranga a ajuns prefect de Ilfov la începutul lui 2010, ca independent. Numirea lui în funcţie a stârnit o adevărată furtună în PDL Ilfov, mai mulţi membri de partid ameninţând că vor pleca în grup. Baranga ar fi un apropiat al lui Gabriel Oprea.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close