Antena 3 CNN Actualitate Secvenţial: Cum măsluia cataloagele universitare fostul deputat PMP Florin Popescu

Secvenţial: Cum măsluia cataloagele universitare fostul deputat PMP Florin Popescu

Secvenţial: Cum măsluia cataloagele universitare fostul deputat PMP Florin Popescu
04 Mai 2014   •   18:38

Adrian Ursu a readus în atenţia telespectatorilor, în ediţia de duminică a emisiunii "Secvenţial", anchetele marca "Exces de putere" cu privire la numeroasele procese şi scandaluri în care protagonist a fost ex-deputatul PMP Florin Popescu, un apropiat al Elenei Udrea.

În 31 martie 2012, Oana Stancu prezenta la „Exces de putere”, o anchetă jurnalistică care îl viza pe Florin Popescu, pe atunci preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Pe lângă conflictele de interese ale afacerilor de familie cu bani publici, Florin Popescu s-a făcut remarcat în presă şi prin prezenţa sa în cercetările penale din Dosarul falsificării notelor la Universitatea „Valahia”.

Florin Aurelian Popescu a fost acuzat că a măsluit cataloage universitare, dând peste cap viaţa a 214 studenţi de la Universitatea de stat Valahia din Târgovişte, unde fostul deputat a pus în catalogul profesorului dr. Florin Gheorghe note false, fapt dovedit în cadrul anchetei efectuate de MEdC în cursul lunii iulie 2002.

Prezent în emisiune, profesorul  Florin Gheorghe a povestit cum a aflat despre notele false şi despre încercările sale repetate de a le anula.



Florin Popescu, omul Elenei Udrea, este acuzat că în 2012 a cerut patronului a două societăţi comerciale 70 de tone de carne de pui, pe care urma să o împartă în campanie electorală drept mită.

Dezvăluiri din dosarul omului lui Udrea. ŞPAGA electorală, prezentată ca AJUTOR UMANITAR

Pe 23 aprilie, deputatul Florin Popescu a anunţat că îşi suspendă activitatea în PMP până la clarificarea situaţiei sale şi că s-a retras şi din lista de candidaţi ai acestei formaţiuni la euroalegeri, precizând că se pune la dispoziţia Justiţiei şi că nu este necesară cererea de arestare preventivă.

×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close